ESCAPE ROOM TEMAER

– SE ALLE VORES LOCKED TEMAER

Locked Escape Room Temaer

Læs mere om vores temaer nedenfor:

Locked Escape Room Temaer

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Temaet ‘The Undead’ kan bookes i alle vores afdelinger. 

Locked Escape Room Temaer

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til et gerningssted, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”

Temaet ‘Crime Scene’ kan bookes i Aarhus, Odense, Herning, Kolding og Randers.

Locked Escape Room Temaer

ZODIAC

“Zodiac er tilbage. I er fanget af seriemorderen og flugt er jeres eneste chance for overlevelse. Kan du og din gruppe slippe ud af Zodiac’s skjulested i tide? I har 60 minutter til at flygte, så i ikke ender som slaver i paradiset.”

Temaet ‘Zodiac’ kan bookes i Aarhus og Herning.

Locked Escape Room Temaer

KIDNAPPED

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

Temaet ‘Kidnapped’ kan bookes i Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding, Randers og Holstebro. 

Locked Escape Room Temaer

PRISON BREAK

“Dig og dine medfangers kriminelle fortid har endeligt landet jer I fængsel. Desværre er I også landet I privatfængslet ‘Willoway’, som er et berygtet sted med dårlige forhold, hvor fanger mishandles for profit. Men der er måske en chance for at flygte… hvis i er klar på at tage den.”

Temaet ‘Prison Break’ kan bookes i Odense og Herning.

Locked Escape Room Temaer

CHERNOBYL

“Dig og din enhed har fået til opgave at lokalisere og samle tre specielle grafitstænger fra det forladte testcenter nær Chernobyl. Grafitstængerne er nemlig afgørende for at kunne fastslå præcist hvad der forårsagede ulykken for over 30 år siden, men det Ukrainske militær er på sporet af jer, og de er bestemt ikke interesseret i at I snuser omkring I karantæneområdet…”

Temaet ‘Chernobyl’ kan bookes i Kolding og Randers. 

Locked Escape Room Temaer

SABOTAGE

“Året er 1943 – Dig og din frihedskæmper-gruppe er fængslet af den tyske værnemagt. I har dog bevidst ladet jer fange, idet I ønsker at få indsigt i tyskernes militærehemmeligheder. Jeres opgave er derfor i første omgang at undslippe fængslet, derefter indhente viden om tyske militærposter i og omkring Randers og slutteligt videregive disse Informationer til jeres engelske allierede således, at de kan bombe de mål, som I udpeger!”

Temaet ‘Sabotage’ kan bookes i Randers. 

Locked Escape Room Temaer

S.W.A.T

“Politiet har netop anholdt en af Danmarks største narkobaroner. Efter anholdelsen grinte han dog hånligt og ønskede jer held og lykke… En tidsindstillet bombe vil nemlig gå af om 60 minutter og fjerne alt bevismateriale! Jeres opgave er derfor hurtigt og effektivt at få sikret bevismaterialet og desarmeret bomben – hvilket dog lader til at blive mere indviklet end som så.”

Temaet ‘S.W.A.T’ kan bookes i Holstebro. 

Locked Escape Room Temaer

UNDERCOVER

“I er hemmelige agenter på en kritisk mission for at stoppe det private sikkerhedsfirma, Alpha Security, fra at sælge statshemmeligheder verden rundt. Agenten Helena Kane har været undercover i sikkerhedsfirmaet og har lagt planen for, at I kan bryde gennem deres sikkerhedssystemer og overvågning. Hun har skaffet jer et vindue på en time. Tiden er knap!”

Temaet ‘Undercover’ kan bookes i Aarhus, Aalborg, Herning, Roskilde og Horsens.

 

Locked Escape Room Temaer

JIGSAW

“Du vågner op lænket i et mørkt klinkerum. Pludseligt tænder et TV og er mystisk dukke toner frem. Du er en del af et spil – et spil om overlevelse…”

OBS: STROBELYS KAN FOREKOMME

Temaet ‘Jigsaw’ kan bookes i Herning.

SVÆRHEDSGRAD

Vores Escape Rooms er designet til generelt at udfordrende selv de skarpeste hjerner! Escape Rooms er en oplagt aktivitet for både familier, venner og kollegaer. Det er desuden muligt at få ledetråde under spillet, hvilket sikrer, at alle får en god oplevelse.

s

SCAREFACTOR

Vores Scare Factor indikerer hvor uhyggeligt et rum er. Hos LOCKED har vi både spændingsprægede og uhyggelige rum. En Scare Factor over 80%, anbefales kun til personer som kan lide gys og gru.

FUNFACTOR

Alle vores Escape Room er gode, så du skal blot vælge det tema du finder mest spændende. Samarbejde er nøglen til succes og en essentielt ting i alle vores Escape Rooms. Generelt er det dog således at jo bedre en gruppe er til samarbejde jo bedre klarer de sig. 

Klar til at booke?