Udendørs teambuilding aktivitet
Udendørs teambuilding aktivitet
Udendørs teambuilding aktivitet

Briefing

I bliver opdelt i hold a’ 3-6 personer
(10-15 min)

Udendørs teambuilding aktivitet

Efterforsk mordsagen

I skal rundt på en specialrute tilpasset jeres lokation
(Tidensforbruget kan tilpasses jeres ønsker)

Udendørs teambuilding aktivitet

Afslutning

Morderen er fundet og vinderne kåres.
(5 min)

En true crime inspireret gådejagt specialtilpasset til din lokation

Udendørs Teambuilding til dit firma-arrangement

LOCKED Outdoor er et friskt og sjovt alternativ til den mere traditionelle teambuilding. Konceptet foregår udendørs, hvor I skal efterforske en mordsag.

Oplevelsen er bygget op omkring app-teknologi, fysiske elementer og en special designet rute som er tilpasset netop jeres lokation

Konceptet egner sig fra 20 – 400 personer.

Udendørs teambuilding aktivitet

TILPASSET TIL JER

Med LOCKED Outdoor har vi mulighed for at lave en specialtilpasset rute til netop jeres lokation. Ydermere kan vi også tilpasse konceptet med elementer efter jeres ønsker.

Kort fortalt vil vi komme ud på jeres lokation og gøre gerningsted mv. klar inden opstart. Ved opstart inddeles I i grupper a’ 3-6 personer. Efter briefing / introduktion vil I blive sendt ud for at efterforske mordsagen. Her skal I rundt til 8 poster hvor der hvert sted skal løses opgaver og indsamles information for tilslut at kunne afsløre morderen. Oplevelse er bygget op omkring App-teknologi og fysiske bevismaterialer mv. Derfor kræves det også at minimum 1 person fra hvert hold har en opladet Smartphone.

Udendørs teambuilding aktivitet

Priser

(OUTDOOR)

Udendørs teambuilding aktivitet

PRAKTISK INFORMATION

BLIV KLÆDT PÅ TIL MISSIONEN

  • Varighed: LOCKED Outdoor varer 60-120 minutter, afhængigt af jeres ønsker.
  • Mobiltelefoner: Det er vigtigt, at én person fra gruppen har en fuldt opladt smartphone, da I skal bruge vores App undervejs.
  • Vejrforhold: Vores outdoor koncept foregår udendørs, så sørg for at være klædt på efter vejret og have behagelige sko til at bevæge sig rundt i byen.
  • Gruppestørrelse: Hvert hold består af 3-6 personer. Hvis I er en større gruppe, kan I opdeles i flere hold.
  • Alle kan være med: LOCKED Outdoor appelerer bredt og alle kan derfor være med. Det foregår i almindelig gang og gåturen vil være 2-3 km.  
  • Sprog: Vær opmærksom på, at LOCKED Outdoor foregår på engelsk (der er dog danske undertekster på alle videoelementer).

LOCKED OUTDOOR

Case: Who Killed Kevin?

I denne efterforskningsoplevelse er du blevet udvalgt til at opklare mordet på en ung mand ved navn Kevin. Kevins lig er blevet fundet i lagerrum, og herfra begynder din efterforskning. Med spændende spor foran dig, står du over for en undersøgende rejse gennem byen, hvor det ultimative mål er at finde ud af: Hvem dræbte Kevin?
  • SVÆRHEDSGRAD: 40% 40%
  • SCARE FACTOR: 30% 30%
  • FUN FACTOR: 100% 100%

anmeldelser

– Uanset hvor du booker / køber bør du altid tjekke anmeldelser på Trustpilot eller andre platforme.

Kontakt os

"