Aarhus C

Aarhus’ største escape room

– 6 escape rooms lige i centrum af Aarhus

I Aarhus har vi i alt 6 Escape Rooms fordelt på 4 forskellige temaer: The Undead, Crime Scene, Kidnapped og Undercover. Du kan læse mere om vores Escape Room temaer nederst på siden.
LOCKED er beliggende lige Hovedbanegården og er med sine over 420 m2 Aarhus’ største Escape Room. 

Priser (LOW)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 175 kr. / person

4 personer = 200 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

2 personer = 250 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Priser (PEAK)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 199 kr. / person

4 personer = 245 kr. / person

3 personer = 275 kr. / person

2 personer = 300 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

Mandag: 13.30 – 21.00 (Low)

Tirsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Onsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Torsdag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Fredag: 12.00 – 21.00 (Mixed)

Lørdag: 10.30 – 22.00 (Peak)

Søndag: 10.30 – 19.30 (Low)

Vores priser starter fra 175 kr/person. – priserne varierer afhængigt af om du ønsker at besøge os på de mest populære tidspunkter, eller om du vælger at besøge os på et af de mindre eftertragtede tidspunkter.

Se de aktuelle priser i bookingsystemet nedenfor.

BOOKING

 

Læs mere om vores  Temaer nedenfor:

Escape Room Aarhus

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Aarhus

UNDERCOVER

I er hemmelige agenter på en kritisk mission for at stoppe det private sikkerhedsfirma, Alpha Security, fra at sælge statshemmeligheder verden rundt. Agenten Helena Kane har været undercover i sikkerhedsfirmaet og har lagt planen for, at I kan bryde gennem deres sikkerhedssystemer og overvågning. Hun har skaffet jer et vindue på en time. Tiden er knap!

Escape Room Aarhus

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til en lejlighed i centrum af Aarhus, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”  

Escape Room Aarhus

KIDNAPPED

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

Reviews

Escape Room Aarhus

Kontakt

Aarhus@Locked.dk

Ny banegårdsgade 45, Aarhus C

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år i følge med voksne.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold. Vi har flere identiske Escape Rooms, så I kan konkurrere direkte mod hinanden.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

Generelt om Escape Rooms i Aarhus:

Som en generel regel er den bedste escape room-oplevelse subjektiv og kan afhænge af en række faktorer såsom personlige præferencer og generel byggekvalitet. Imidlertid kan kvaliteten af et Escape Room normalt bestemmes af følgende faktorer:

Kvaliteten af selve spillet: De bedste escape rooms er dem, der tilbyder veldesignede og udfordrende gåder, der er både sjove og logiske.

Fordybelse: En god escape room oplevelse skal være fordybende, hvilket betyder, at den skal formå at få spillerne til at leve sig helt ind i det specifikke tema og få dem til at føle, at de virkelig er en del af historien.

Scenografi: Gode escape rooms har veldesignede rum, som er tilpassede temaet og samtidig et bygget i en kvalitet, som gør at de kan fungere fejlfrit.

Service: En god escape room udbyder bør tilbyde en service, som inkluderer hurtig respons på forespørgsler, fleksible bookingmuligheder og imødekommende personale, der sikrer deltagerne en tryg oplevelse.

Hos LOCKED er vores ambition klar – vi vil være Aarhus’ bedste Escape Room! Vi arbejder hver dag for at sikre at alle vores gæster får en god oplevelse når de besøger os.

Vi er særligt stolte over i 2022 at have fået “Travellors Choice” prisen af TripAdvisor som tildeles attraktioner som har fået særlig høj rating. Se LOCKED Escape Room på TripAdvisor her: https://www.tripadvisor.dk/

Aarhus byder generelt på en lang række forskellige aktiviteter, og byen er et attraktivt sted både at besøge men i høj grad også at bo. Aarhus er hjemsted for mange museer, herunder Aros Museet, der byder på udstillinger om dansk kunst og kultur. Aarhus byder både på gammel bydel, Latinerkvarteret, og den moderne gågade med charmerende gader og bygninger, der byder på mange muligheder for shopping og spisning. Aarhus har også en række parker og grønne områder, såsom Botanisk Have. LOCKED er stolte over at kunne bidrage med en sjov og udfordrende indendørsaktivitet, hvor vi med vores 6 Escape Rooms er byens største (og bedste) Escape Room.

OM LOCKED ESCAPE ROOM AARHUS

Escape Room Aarhus

Locked Escape Room Aarhus er beliggende lige midt i Aarhus C – faktisk kun 200 meter fra Bruuns Galleri og Banegården. Selvom vi er placeret helt centralt er vi ikke gået på kompromis med lokalerne. Faktisk har LOCKED Aarhus hele 420 stemningsfyldte kvadratmeter. LOCKED overtog lokalerne i 2021 og ombyggede lokalerne komplet. Tidligere er lokaler anvendt til fitnesscenter, men i dag huser lokaler 5 spændende Escape Rooms, som skal sikre familie, venner og kollegaer nogle gode oplevelser. I lokalerne er der gode loungeområder, hvor gæsterne kan hygge sig før og efter selve Escape Room oplevelsen.

LOCKED er kommet til Aarhus for at hæve niveauet for Escape Rooms og aarhusianerne hvordan en gennemført Escape Room oplevelse skal være – besøg os og oplev selv hvorfor Locked er Danmarks bedste Escape Room.

Du skal være helt tryg, når du besøger LOCKED, og derfor er der i vores Escape Rooms altid flere nødudgange som gør, at du altid kan forlade rummet hvis du har behov for det. Endvidere bliver alle vores Escape Rooms overvåget af vores instruktører hvilket sikrer, at alting altid er som det skal være.

Vi har samlet over 1300 5-stjernede anmeldelser, og du kan derfor trygt booke tid hos LOCKED Escape Room Aarhus – vi garanterer en god oplevelse!

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Aarhus