Aalborg

Escape Room i Aalborg C

Escape Rooms lige i centrum af Aalborg

LOCKED Escape Room Aalborg er beliggende lige i centrum af Aalborg i særdeles autentiske lokaler. Vi har fokus på helhedsoplevelsen og hos os starter oplevelsen allerede i det i træder ind af hoveddøren.
Vi garanterer en sjov og anderledes oplevelse, som med garanti vil styrke jeres sammenhold. 

Priser (LOW)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 175 kr. / person

4 personer = 200 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

2 personer = 250 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Priser (PEAK)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 199 kr. / person

4 personer = 245 kr. / person

3 personer = 275 kr. / person

2 personer = 300 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

Onsdag: 15.00 – 21.00 (Low)

Torsdag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Fredag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Lørdag: 10.30 – 22.00 (Peak)

Søndag: 12.00 – 19.00 (Low)

Vores priser starter fra 175 kr/person. – priserne varierer afhængigt af om du ønsker at besøge os på de mest populære tidspunkter, eller om du vælger at besøge os på et af de mindre eftertragtede tidspunkter.

Se de aktuelle priser i bookingsystemet nedenfor.

BOOKING

 

Læs mere om vores Temaer nedenfor:

Escape Room Aalborg

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Aalborg

UNDERCOVER

“I er hemmelige agenter på en kritisk mission for at stoppe det private sikkerhedsfirma, Alpha Security, fra at sælge statshemmeligheder verden rundt. Agenten Helena Kane har været undercover i sikkerhedsfirmaet og har lagt planen for, at I kan bryde gennem deres sikkerhedssystemer og overvågning. Hun har skaffet jer et vindue på en time. Tiden er knap!”

Escape Room Aalborg

KIDNAPPED

“En kidnapper holder dig og dit hold fanget. I er lænket i et kælderlokale og alt håb ser ud til at være ude. Det bliver hurtigt klart for jer, at I er en del af et sygt spil… Et spil hvor I skal samarbejde om at genvinde jeres frihed.”

OBS: Vi anbefaler ikke personer med pacemaker eller epilepsi at prøve dette Escape Room.

Reviews

Escape Room Aalborg

Kontakt

Aalborg@Locked.dk

Vesterå 23, Aalborg C

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

OM LOCKED ESCAPE ROOM AALBORG:

Hos LOCKED i Aalborg tilbyder vi spændende og udfordrende escape room oplevelser, hvor du og dit hold skal samarbejde for at løse opgaver og gåder indenfor 60 minutter. Vi har fire escape rooms fordelt på tre temaer: The Undead, Kidnapped og Undercover. Hvert rum er omhyggeligt designet til at give vores gæster en fantastisk oplevelse. Escape rooms er en populær aktivitet i Aalborg med flere forskellige udbydere. Her har vi hos LOCKED investeret i både den perfekte placering og de helt rette lokaler. Resultatet er blevet en helt unik stemning, som bidrager til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse.

HVAD ER ET ESCAPE ROOM?

Escape rooms er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor du og dit hold skal samarbejde om at løse opgaver og gåder for enten at undslippe eller løse en specifik mission indenfor for 60 minutter.

For at kunne løse udfordringerne og opgaverne i vores escape rooms kræves det både evnen til at tænke kreativt, logisk og samtidig kunne evnen til at arbejde under pres og håndtere uventede situationer. Vores escape rooms tilbyder en oplevelse, hvor du kan teste dine grænser og udfordre dine evner indenfor teamwork og problemløsning. Det er en aktivitet, der passer til alle slags selskaber, uanset om du ønsker at tilbringe tid med venner og familie, eller du ønsker at forbedre samarbejdet og kommunikationen på din arbejdsplads.

HVAD TILBYDER LOCKED I AALBORG?

Hos LOCKED i Aalborg tilbyder vi tre unikke temaer, som er nøje sammensat for at give vores gæster en spændende og udfordrende oplevelse. I “The Undead” skal du kæmpe for overlevelse i en zombie-apokalypse, i “Kidnapped” skal du prøve at undslippe din kidnapper, og i “Undercover” skal du infiltrere og stjåler vigtige dokumenter tilbage. Vores escape rooms er omhyggeligt designet til at give vores gæster forskellige udfordringer og underholdning. Vi arbejder konstant på at forbedre vores oplevelser, men er stolte over at være det bedste ratede Escape Room i Aalborg på bl.a. Google Reviews.

HVORFOR VÆLGE LOCKED ESCAPE ROOM AALBORG?

LOCKED er den absolut mest gennemførte escape room udbydere i Aalborg. Vores lokaler er en tidligere bank og selve bygningen er opført i 1890. De historiske og velholdte lokaler giver en helt unik stemning, som allerede i lobbyen sætter rammerne for en særlig oplevelse. Samlet udgør lokalerne ca. 300 m2, og her har vi i øjeblikket fire escape rooms med tre forskellige temaer.

ANDRE AKTIVITETER I AALBORG:

Hvis du er på udkig efter andre sjove aktiviteter i Aalborg, kan du f.eks. besøge Aalborg Zoo (https://aalborgzoo.dk/), Aalborg Historiske Museum (https://aalborghistoriskemuseum.dk/) eller tage på en tur i Aalborgs smukke havnefront (https://aalborghavn.dk/). Aalborg har også mange grønne områder, hvor du kan tage en afslappende gåtur eller picnic. Uanset dine interesser og præferencer, er der masser af spændende aktiviteter at opleve i Aalborg og vi er stolte over at være rated som en af Aalborg allerbedste aktiviteter.

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Aalborg