ESCAPE ROOMS I Horsens

Escape Rooms på fængslet

– En sjov aktivitet for familier og venner!

Et Escape Room kan sammenlignes med en biografoplevelse – men i stedet for at sætte dig tilbage i stolen, deltager du og dit hold selv aktivt. I skal løse opgaver og udfordringer for til sidst at kunne slippe ud af rummet.

Inkl. moms

Priser

Pr. Escape Room

2 personer = 250 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

4 personer = 200 kr./ person

5 personer = 175 kr. / person

6 personer = 175 kr. / person

(+6 personer = 2 Escape Rooms)

ALLE PRISER ER PR. PERSON PR. RUM

 

Se ledige tider

BOOKING

The Undead

BaggrundsHistorie

The Undead

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.

BEMÆRK: En mere børnevenlig version uden skræmmeeffekter er tilgængelig
(blot informer din instruktør ved ankomst hvis i ønsker den børnevenlige version).
Børn under 15 år skal ledsages af voksne.

  • Difficulty: 80%
  • Scare Factor: 50 – 70% (adjustable)
  • Fun Factor: 100%
Escape Room Horsens

UNDERCOVER

BaggrundsHistorie

UNDERCOVER

“I er hemmelige agenter på en kritisk mission for at stoppe det private sikkerhedsfirma, Alpha Security, fra at sælge statshemmeligheder verden rundt. Agenten Helena Kane har været undercover i sikkerhedsfirmaet og har lagt planen for, at I kan bryde gennem deres sikkerhedssystemer og overvågning. Hun har skaffet jer et vindue på en time. Tiden er knap!”

Dette er et action Escape Room, hvor børn også kan deltage. Børn under 15 år skal dog ledsages af voksne.

  • Difficulty: 55%
  • Scare Factor: 40%
  • Fun Factor: 100%
Escape Room Horsens

Kontakt

Horsens@Locked.dk

FÆNGSLET

Fussingsvej 8,

8700 Horsens

Escape Room Horsens

↑ Her finder du os ↑

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold. Vi har flere identiske Escape Rooms, så I kan konkurrere direkte mod hinanden.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

OM LOCKED HORSENS

Løvens Hule-succes åbner på FÆNGSLET: LOCKED Escape Room i Horsens

FÆNGSLET er gået sammen med succesvirksomheden LOCKED fra Løvens Hule og åbner nu helt nye Escape Rooms i Horsens.

FÆNGSLET er garant for gode oplevelser, og nu kan oplevelsesvirksomheden i samarbejde med LOCKED også tilbyde en sjov og udfordrende aktivitet til familier, venner og kollegaer – nemlig Escape Rooms.

”Vi ser meget frem til at åbne de nye Escape Rooms sammen med Locked. Det er jo oplagt at skulle bryde ud af et escape room i et tidligere fængsel, så sammen med Locked kan vi nu invitere indenfor til endnu en særlig oplevelse,” siger Kultur- og eventleder, Nana Renée Andersen.

”Vi er meget begejstrede for samarbejdet. FÆNGSLET har de helt perfekte omgivelser til at skabe den helt rigtige stemning for vores nye Escape Room-koncept,” siger medstifter af LOCKED Martin Høeg.

Den 27. maj åbnes dørene op til de nye Escape Rooms, hvor gæster vil blive lukket inde i skibscontainere og i løbet af en time, skal de løse en række gåder, for at komme fri.

”Under corona har vi haft god tid til at tænke over, hvordan vi kunne tage Escape Rooms til et højere og endnu uset niveau i Danmark. Her har vi kort fortalt implementeret vores Escape Rooms i verdens største skibscontainere. Det har været vores til dato største investering og resultatet er også blevet de bedste Escape Rooms, vi nogensinde har lavet. Vi er selv meget begejstrede, og vores tests viser heldigvis, at vores gæster er enige,” siger Martin Høeg.

LOCKED medvirkede i Løvens Hule i 2021, hvor de fik Mia Wagner og Jan Lehrmann med som investorer.

”Det er vildt, hvor stor en 40 fods container opleves indvendig med den rigtige indretning. Det nye container-setup er virkelig en spændende mulighed for skalering. Det muliggør at møde ønsket om Escape Rooms i Horsens på en meget fleksibel måde, kombineret med containernes super høje oplevelseskvalitet,” siger Jan Lehrmann.

De nye Escape Rooms er oplagte for venner og familier til fx polterabender eller firmaer, der vil supplere deres konferenceoplevelse på FÆNGSLET med teambuilding.

LOCKED er Danmarks største udbydere af Escape Rooms og har, foruden den kommende afdeling i Horsens, 8 Escape Room-afdelinger i Danmark (Aarhus, Odense, Kolding, Randers, Herning, Holstebro, Esbjerg og Søndervig

LOCKED & FÆNGSLET åbner de nye Escape Rooms d. 27. maj – alle ledige tider kan ses og bookes både via FÆNGSLET og LOCKEDs hjemmesider.