Odense C

Odenses største escape room

– i alt 4 escape rooms med 4 forskellige temaer

I Odense har vi i alt 4 Escape Rooms fordelt på 4 forskellige temaer: The Undead, Crime Scene, Prison Break & Kidnapped. Du kan læse mere om vores Escape Room temaer nederst på siden.
LOCKED er beliggende lige i centrum af Odense og er med sine over 350 m2 Odenses største Escape Room. 

Priser (LOW)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 175 kr. / person

4 personer = 200 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

2 personer = 250 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Priser (PEAK)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 199 kr. / person

4 personer = 245 kr. / person

3 personer = 275 kr. / person

2 personer = 300 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

Mandag: Kun åben efter aftale

Tirsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Onsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Torsdag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Fredag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Lørdag: 10.30 – 22.00 (Peak)

Søndag: 10.30 – 19.30 (Low)

Vores priser starter fra 175 kr/person. – priserne varierer afhængigt af om du ønsker at besøge os på de mest populære tidspunkter, eller om du vælger at besøge os på et af de mindre eftertragtede tidspunkter.

Se de aktuelle priser i bookingsystemet nedenfor.

BOOKING

 

Læs mere om vores  Temaer nedenfor:

Escape Room Odense

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Odense

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til en lejlighed i centrum af Aarhus, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”  

Escape Room Odense

KIDNAPPED

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

Escape Room Odense

PRISON BREAK

“Dig og dine medfangers kriminelle fortid har endeligt landet jer I fængsel. Desværre er I også landet I privatfængslet ‘Willoway’, som er et berygtet sted med dårlige forhold, hvor fanger mishandles for profit. Men der er måske en chance for at flygte… hvis i er klar på at tage den.”

Reviews

Escape Room Odense

Kontakt

Odense@Locked.dk

Kongensgade 66, Odense C

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år i følge med voksne.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold. Vi har flere identiske Escape Rooms, så I kan konkurrere direkte mod hinanden.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

Generelt om Escape Rooms i Odense:

Som en generel regel er den bedste escape room-oplevelse subjektiv og kan afhænge af en række faktorer såsom personlige præferencer og generel byggekvalitet. Imidlertid kan kvaliteten af et Escape Room normalt bestemmes af følgende faktorer:

Kvaliteten af selve spillet: De bedste escape rooms er dem, der tilbyder veldesignede og udfordrende gåder, der er både sjove og logiske.

Fordybelse: En god escape room oplevelse skal være fordybende, hvilket betyder, at den skal formå at få spillerne til at leve sig helt ind i det specifikke tema og få dem til at føle, at de virkelig er en del af historien.

Scenografi: Gode escape rooms har veldesignede rum, som er tilpassede temaet og samtidig et bygget i en kvalitet, som gør at de kan fungere fejlfrit.

Service: En god escape room udbyder bør tilbyde en service, som inkluderer hurtig respons på forespørgsler, fleksible bookingmuligheder og imødekommende personale, der sikrer deltagerne en tryg oplevelse.

Hos LOCKED  vil vi være Odense’ bedste Escape Room, og vi arbejder hver dag for at sikre at alle vores gæster får en god oplevelse når de besøger os.

Vi er hos LOCKED Odense særligt stolte over i 2022 at have fået “Travellors Choice” prisen af TripAdvisor som tildeles attraktioner som har fået særlig høj rating. Se LOCKED Escape Room på TripAdvisor her: https://www.tripadvisor.dk/

Escape rooms er en populær aktivitet i Odense. Et Escape Room er en interaktive og fordybende oplevelse, som udfordrer spillere til at løse gåder og opgave for at undslippe et tematiseret rum. LOCKED escape room i Odense byder på flere forskellige temaer og scenarier, fra Crime Scene hvor en mordsag skal opklares til The Undead hvor et zombie befængt hospital skal undslippes. Vores escape rooms er designet til grupper på 2-6 spillere, hvilket gør dem til en sjov og spændende aktivitet for venner, familier og kolleger. Vores escape rooms varer 60 minutter og inklusiv introduktion og afslutning skal der afsættes ca. 80 minutter. LOCKED Escape Room Odense er en fantastisk måde at teste dine problemløsningsevner, teamwork og kreativitet på.

OM LOCKED ESCAPE ROOM ODENSE

Escape Room Odense

Locked Escape Room Odense er beliggende lige midt i Odense C – lige i Kongensgade ved siden af restaurant flammen. Selvom vi er placeret helt centralt er vi ikke gået på kompromis med lokalerne. Faktisk har LOCKED Odense hele 350 stemningsfyldte kvadratmeter. LOCKED overtog lokalerne i 2020 og ombyggede lokalerne komplet. Lokalerne ligger i gamle herskabelige lokaler som er med til at sikre en ekstra ordinær helhedsoplevelse idet stemning allerede starter ved hovedindgangen. Her har vi indrettet 4 spændende Escape Rooms, som skal sikre familie, venner og kollegaer nogle gode oplevelser.

LOCKED er kommet til Odense for at hæve niveauet for Escape Rooms og vise Odense hvordan en gennemført Escape Room oplevelse skal være – besøg os og oplev selv hvorfor Locked er Danmarks bedste Escape Room.

Du skal være helt tryg, når du besøger LOCKED, og derfor er der i vores Escape Rooms altid flere nødudgange som gør, at du altid kan forlade rummet hvis du har behov for det. Endvidere bliver alle vores Escape Rooms overvåget af vores instruktører hvilket sikrer, at alting altid er som det skal være.

Vi har samlet over 1500 5-stjernede anmeldelser, og du kan derfor trygt booke tid hos LOCKED Escape Room Odense – vi garanterer en god oplevelse!

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Odense