Odense C

Odenses største escape room

– i alt 4 escape rooms med 4 forskellige temaer

I Odense har vi i alt 4 Escape Rooms fordelt på 4 forskellige temaer: The Undead, Crime Scene, Prison Break & Kidnapped. Du kan læse mere om vores Escape Room temaer nederst på siden.
LOCKED er beliggende lige i centrum af Odense og er med sine over 350 m2 Odenses største Escape Room. 

Priser (LOW)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 175 kr. / person

4 personer = 200 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

2 personer = 250 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Priser (PEAK)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 199 kr. / person

4 personer = 245 kr. / person

3 personer = 275 kr. / person

2 personer = 300 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

Mandag: Kun åben efter aftale

Tirsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Onsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Torsdag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Fredag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Lørdag: 10.30 – 22.00 (Peak)

Søndag: 10.30 – 19.30 (Low)

Vores priser starter fra 175 kr/person. – priserne varierer afhængigt af om du ønsker at besøge os på de mest populære tidspunkter, eller om du vælger at besøge os på et af de mindre eftertragtede tidspunkter.

Se de aktuelle priser i bookingsystemet nedenfor.

BOOKING

 

Læs mere om vores  Temaer nedenfor:

Escape Room Odense

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Odense

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til en lejlighed i centrum af Aarhus, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”  

Escape Room Odense

KIDNAPPED

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

Escape Room Odense

PRISON BREAK

“Dig og dine medfangers kriminelle fortid har endeligt landet jer I fængsel. Desværre er I også landet I privatfængslet ‘Willoway’, som er et berygtet sted med dårlige forhold, hvor fanger mishandles for profit. Men der er måske en chance for at flygte… hvis i er klar på at tage den.”

Reviews

Escape Room Odense

Kontakt

Odense@Locked.dk

Kongensgade 66, Odense C

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år i følge med voksne.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold og booke to Escape Rooms.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

OM LOCKED ESCAPE ROOM ODENSE

Hos LOCKED i Odense tilbyder vi spændende og udfordrende escape room oplevelser, hvor du og dit hold skal samarbejde for at løse opgaver og gåder indenfor 60 minutter. Vi har fire unikke temaer: Kidnapped, Crime Scene, The Undead og Prison Break, som hver især er omhyggeligt designet til at give vores gæster en fantastisk oplevelse. Escape rooms er en populær aktivitet i Odense, og hos LOCKED er det vores mission at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse.

 

HVAD ER ET ESCAPE ROOM?

Escape rooms er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor du og dit hold skal samarbejde om at løse opgaver og gåder indenfor en tidsramme på 60 minutter. Det kræver god kommunikation og samarbejde for at kunne løse gåderne og komme ud af rummet eller fuldføre missionen. Escape rooms er en sjov aktivitet, der er perfekt til at tilbringe tid med venner, familie eller kollegaer.

 

HVAD TILBYDER VI I ODENSE?

Hos LOCKED i Odense har vi fire unikke temaer, som hver især er designet til at give vores gæster en udfordrende og spændende oplevelse. I “Kidnapped” skal du undslippe din kidnapper, i “Crime Scene” skal du opklare en forbrydelse, i “The Undead” skal du overleve en zombie-apokalypse, og i “Prison Break” skal du undslippe fra fængslet. Vores escape rooms er omhyggeligt designet til at udfordre og underholde vores gæster på forskellige måder, og vi arbejder konstant på at forbedre oplevelser for vores gæster. Vi er stolte over at være det bedste ratede Escape Room på Tripadvisor i Odense, men vi søger alligevel hele tiden af blive bedre.

 

HVORFOR VÆLGE LOCKED I ODENSE?

LOCKED er den største escape room udbydere i Odense og den bedst ratede på f.eks. Tripadvisor. Vores lokaler har et samlet areal på 350 m2, og vi har i øjeblikket fire escape rooms med fire forskellige temaer. Vi lægger stor vægt på helhedsoplevelsen, og vores receptions- og lounge-områder er derfor designet med fokus på at give vores gæster den helt rigtige stemning og atmosfære. Vi har også et team af erfarne instruktører, som sørger for, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse.

 

ANDRE AKTIVITETER I ODENSE:

Hvis du er på udkig efter andre sjove aktiviteter i Odense, kan du besøge Den Fynske Landsby (https://www.denfynskelandsby.dk/), H.C. Andersens Hus (https://www.hcandersenshus.dk/). Odense har også mange smukke parker og grønne områder, hvor du kan tage en afslappende gåtur eller picnic. Uanset dine interesser og præferencer, er der mange spændende aktiviteter at udforske i Odense. Og hvis du er på udkig efter endnu mere dyreliv, kan du besøge Odense Zoo (https://www.odensezoo.dk/), som er hjemsted for mere end 2.000 dyr fra hele verden.

Tripadvisor har her en liste med de 10 bedst ratede aktiviteter i Odense: /tripadvisor.dk/top10-Odense/

 

 

OM LOCKED ESCAPE ROOM ODENSE

Escape Room Odense

Locked Escape Room Odense er beliggende lige midt i Odense C – lige i Kongensgade ved siden af restaurant flammen. Selvom vi er placeret helt centralt er vi ikke gået på kompromis med lokalerne. Faktisk har LOCKED Odense hele 350 stemningsfyldte kvadratmeter. LOCKED overtog lokalerne i 2020 og ombyggede lokalerne komplet. Lokalerne ligger i gamle herskabelige lokaler som er med til at sikre en ekstra ordinær helhedsoplevelse idet stemning allerede starter ved hovedindgangen. Her har vi indrettet 4 spændende Escape Rooms, som skal sikre familie, venner og kollegaer nogle gode oplevelser.

LOCKED er kommet til Odense for at hæve niveauet for Escape Rooms og vise Odense hvordan en gennemført Escape Room oplevelse skal være – besøg os og oplev selv hvorfor Locked er Danmarks bedste Escape Room.

Du skal være helt tryg, når du besøger LOCKED, og derfor er der i vores Escape Rooms altid flere nødudgange som gør, at du altid kan forlade rummet hvis du har behov for det. Endvidere bliver alle vores Escape Rooms overvåget af vores instruktører hvilket sikrer, at alting altid er som det skal være.

Vi har samlet over 1500 5-stjernede anmeldelser, og du kan derfor trygt booke tid hos LOCKED Escape Room Odense – vi garanterer en god oplevelse!

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Odense