Udendørs Escape Game
Udendørs Escape Game
Udendørs Escape Game

Briefing

I får udleveret udstyr og bliver sendt ud i byen
(10-15 min)

Udendørs Escape Game

rundt i byen

I skal rundt i byen for at finde bevismateriale
(60-90 min)

Udendørs Escape Game

Afslutning

Morderen er fundet og udstyret afleveres
(5 min)

En true crime inspireret gådejagt i Roskilde

Udendørs Escape Game i Roskilde

LOCKED Outdoor er et friskt og hyggeligt alternativ til vores traditionelle Escape Rooms. Her er I ikke spæret inde, men I skal derimod rundt i Roskilde by for at efterforske en fiktiv mordsag.

Konceptet egner sig fra 2 personer og op til 60 personer – er I over 12 personer bedes i booke via mail til Kontakt@Locked.dk

LOKATION OG MØDESTED

MØDESTED: Københavnsvej 26, Roskilde

Hos LOCKED har vi fysiske lokaler i Roskilde, og i møder derfor ind på vores adresse Københavnsvej 26, Roskilde.

Her vil I blive mødt af en instruktør som vil udlevere jeres udstyr og introducere jer for konceptet. Jeres mission vil starte ved gerningsstedet, hvor I vil modtage en dybdegående instruktion inden I på egen hånd sendes ud i byen for at løse mordsagen.

 

Udendørs Escape Game

BOOKING

Udendørs Escape Game

PRAKTISK INFORMATION

BLIV KLÆDT PÅ TIL MISSIONEN

  • Varighed: LOCKED Outdoor varer 90-120 minutter, afhængigt af gruppestørrelse og tempo.
  • Mobiltelefoner: Det er vigtigt, at én person fra gruppen har en fuldt opladt smartphone, da I skal bruge vores App undervejs.
  • Vejrforhold: Vores outdoor koncept foregår udendørs, så sørg for at være klædt på efter vejret og have behagelige sko til at bevæge sig rundt i byen.
  • Gruppestørrelse: Hvert hold består af 2-6 personer. Hvis I er en større gruppe, kan I opdeles i flere hold.
  • Aldersgrænse: LOCKED Outdoor er velegnet til både familier, venner og kollegaer. (Se uddybning nedenfor*)
  • Sprog: Vær opmærksom på, at LOCKED Outdoor foregår på engelsk (der er dog danske undertekster på alle videoelementer).

*Børn ned til 10-12 års alderen kan deltage sammen med voksne (der forekommer dog teaterblod på gerningsstedet). Minimumsalderen uden voksne er 15 år. Yngre deltagere skal være ledsaget af en voksen.

LOCKED OUTDOOR

Case: Who Killed Kevin?

I denne efterforskningsoplevelse er du blevet udvalgt til at opklare mordet på en ung mand ved navn Kevin. Kevins lig er blevet fundet i lagerrum, og herfra begynder din efterforskning. Med spændende spor foran dig, står du over for en undersøgende rejse gennem byen, hvor det ultimative mål er at finde ud af: Hvem dræbte Kevin?
  • SVÆRHEDSGRAD: 40% 40%
  • SCARE FACTOR: 30% 30%
  • FUN FACTOR: 100% 100%
Udendørs Escape Game

Om konceptet

Med LOCKED Outdoor har vi skabt et spændende udendørs escape game, der udspiller sig i byens rum. I begynder i vores LOCKED-afdeling i Roskilde, hvor I vil modtage udstyret, herunder en robust kuffert og en rygsæk. Derefter vil I blive præsenteret for gerningsstedet og modtage en briefing om mordsagen. Nu starter jeres mission, hvor I skal udforske byen og samle beviser for at afsløre morderens identitet – forhåbentlig.
Bemærk: Undervejs vil I skulle scanne QR-koder, og det er derfor vigtigt, at mindst én person i gruppen har en fuldt opladt smartphone. Kom og test jeres detektivevner og find frem til morderen der dræbte Kevin.

Oplev det bedste udendørs escape room i Roskilde

En dramatisk kriminalsag har rystet Roskilde, og det er nu op til dig og dit hold at løse mysteriet. Velkommen til LOCKED Outdoor i Roskilde, en spændende udendørs escape game-oplevelse, der sætter jeres samarbejde og problemløsningsfærdigheder på prøve. Gør dig klar til en oplevelse fuld af spænding, sjov og frisk luft.

Case: Who Killed Kevin?

I denne udfordrende sag skal du og dit hold finde svarene bag et mord, der har fundet sted i Roskilde. Offeret, en lokal mand ved navn Kevin, er blevet fundet død, og nu skal I samle sporene og finde morderen. Gå på opdagelse gennem Roskildes gader, parker og skjulte steder, mens I følger ledetrådene for at finde ud af, hvad der skete. Hvem myrdede Kevin? Og hvorfor? Disse spørgsmål vil guide jer gennem denne immersive udendørs oplevelse.

Hvad er LOCKED Outdoor?

LOCKED Outdoor i Roskilde er en unik udendørs escape game-oplevelse, hvor du og dit hold skal samarbejde for at opklare et mordmysterie. I stedet for at være fanget i et lukket rum, som i traditionelle escape rooms, vil I udforske Roskilde og dets omgivelser for at finde spor og ledetråde. Det er en fantastisk måde at opleve byen på, samtidig med at I udfordrer jeres detektiviske færdigheder.

Roskilde er fyldt med interessante steder, og LOCKED Outdoor giver dig mulighed for at opdage byen på en helt ny måde. Mens I arbejder på at løse mordgåden, vil I også få mulighed for at nyde Roskildes unikke atmosfære og charme. Det er en ideel måde at kombinere sjov, motion og samarbejde med venner, familie eller kolleger.

Hvordan fungerer det?

Når du ankommer til LOCKED i Roskilde, vil du og dit hold blive taget imod, og I får en introduktion til missionen samt udleveret nødvendigt udstyr, samlet i en praktisk rygsæk. Sørg for at have en fuldt opladet smartphone med, da I skal bruge vores LOCKED-app undervejs. Missionen starter på mordstedet og fortsætter rundt i Roskilde. Den samlede rute er cirka 3,5 km lang.

Praktisk information

For at få den bedste oplevelse hos LOCKED Outdoor i Roskilde anbefaler vi, at I klæder jer efter vejret. Brug komfortable sko, da I vil gå en del rundt i byen. Det er også en god idé at have en vandflaske og eventuelt en paraply med, hvis vejret er ustabilt.

Læs mere her: https://www.locked.dk/escapethecity/

Vi glæder os til at give dig og dit hold en uforglemmelig oplevelse i Roskilde!

anmeldelser

– Uanset hvor du booker / køber bør du altid tjekke anmeldelser på Trustpilot eller andre platforme.

Kontakt os

"