Escape Room Roskilde

Du finder os lige overfor RO’s Torv

Escape Room Roskilde

Du finder os lige overfor RO’s Torv

Roskilde C

Escape Rooms i Roskilde C

– i alt 450 m2 lige ved Ro’s Torv

LOCKED Escape Room er beliggende i centrum af Roskilde, og er det største Escape Room i Roskilde med en størrelse på over 450 m2. Hos LOCKED Roskilde er der 3 Escape Rooms tilgængelige fordelt på 2 unikke temaer: The Undead og Kidnapped. Du kan finde flere oplysninger om vores Escape Room temaer nederst på siden.

Priser (LOW)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 175 kr. / person

4 personer = 200 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

2 personer = 250 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Priser (PEAK)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 199 kr. / person

4 personer = 245 kr. / person

3 personer = 275 kr. / person

2 personer = 300 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

Mandag: Kun åben efter aftale

Tirsdag: Kun åben efter aftale

Onsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Torsdag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Fredag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Lørdag: 10.30 – 22.00 (Peak)

Søndag: 10.30 – 19.30 (Low)

Vores priser starter fra 175 kr/person. – priserne varierer afhængigt af om du ønsker at besøge os på de mest populære tidspunkter, eller om du vælger at besøge os på et af de mindre eftertragtede tidspunkter.

Se de aktuelle priser i bookingsystemet nedenfor.

BOOKING

 

Læs mere om vores  Temaer nedenfor:

Escape Room Roskilde

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Roskilde

KIDNAPPED

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

Escape Room Roskilde

UNDERCOVER

“I er hemmelige agenter på en kritisk mission for at stoppe det private sikkerhedsfirma, Alpha Security, fra at sælge statshemmeligheder verden rundt. Agenten Helena Kane har været undercover i sikkerhedsfirmaet og har lagt planen for, at I kan bryde gennem deres sikkerhedssystemer og overvågning. Hun har skaffet jer et vindue på en time. Tiden er knap!”

Reviews

Escape Room Roskilde

Kontakt

Roskilde@Locked.dk

Københavnsvej 26, Roskilde

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år i følge med voksne.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold. Vi har flere identiske Escape Rooms, så I kan konkurrere direkte mod hinanden.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

Generelt om Escape Rooms i Roskilde:

Hos LOCKED Roskilde vil vi være byens bedste Escape Room. Derfor har vi investeret meget i at åbne i de rette lokaler med den rigtige placering, så der er god mulighed for at kombinere besøget hos LOCKED med andre aktiviteter i centrum. Derudover har vi brugt mange ressourcer på at skabe den helt rette stemning og scenografi i lokalerne, som sikrer vores gæster en ekstraordinær helhedsoplevelse. 

En god Escape room oplevelse kan normalt vurderes på følgende: kvaliteten af selve spillet, fordybelse i temaet, scenografiens kvalitet og den service, der tilbydes af udbyderen.

LOCKED i Roskilde vil som sagt være være byens bedste Escape Room, og derfor arbejder vi hårdt for at give alle vores gæster en fantastisk oplevelse. Vi er stolte af at have modtaget “Travellers Choice” prisen fra TripAdvisor i 2022 og vi stræber efter hele tiden at blive endnu bedre. 

Escape rooms er en sjov og populær aktivitet i Roskilde. LOCKED byder vi på forskellige temaer og scenarier, såsom at opklare en mordsag eller undslippe et zombie-inficeret hospital. Vores escape rooms er designet til grupper på 2-6 personer og varer i 60 minutter. I alt skal du forvente at afsætte ca. 80 minutter inklusiv introduktion og afslutning. LOCKED er en ideel oplevelse for både familier, venner og kollegaer. 

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Roskilde