Herning

Escape Rooms I Herning

– i alt 7 escape rooms med 6 forskellige temaer

I Herning har vi i alt 7 Escape Rooms, fordelt på 6 forskellige temaer: The Undead, Crime Scene, Prison Break, Zodiac, Undercover og Jigsaw. Kom og besøg vores 700 m2 indendørs Escape Room univers.
Du kan læse mere om vores Escape Room temaer nederst på siden.

Priser (LOW)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 175 kr. / person

4 personer = 200 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

2 personer = 250 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Priser (PEAK)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 199 kr. / person

4 personer = 245 kr. / person

3 personer = 275 kr. / person

2 personer = 300 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

Se ledige tider i bookingsystemet nedenfor

Mandag: Kun åben efter aftale

Tirsdag – Onsdag: (Low-priser)

Torsdag: (Mixed-priser)

Fredag: (Mixed-priser)

Lørdag: (Peak-priser)

Søndag: (Low-priser)

Vores priser starter fra 175 kr/person. – priserne varierer afhængigt af om du ønsker at besøge os på de mest populære tidspunkter, eller om du vælger at besøge os på et af de mindre eftertragtede tidspunkter.

BOOKING

 

Læs mere om vores  Temaer nedenfor:

Escape Room Herning

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Temaet ‘The Undead’ kan bookes i alle vores afdelinger. 

Escape Room Herning

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til et gerningssted, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”

Temaet ‘Crime Scene’ kan bookes i Aarhus, Odense, Herning, Kolding og Randers.

Escape Room Herning

ZODIAC

“Zodiac er tilbage. I er fanget af seriemorderen og flugt er jeres eneste chance for overlevelse. Kan du og din gruppe slippe ud af Zodiac’s skjulested i tide? I har 60 minutter til at flygte, så i ikke ender som slaver i paradiset.”

Temaet ‘Zodiac’ kan bookes i Aarhus og Herning.

Escape Room Herning

PRISON BREAK

“Dig og dine medfangers kriminelle fortid har endeligt landet jer I fængsel. Desværre er I også landet I privatfængslet ‘Willoway’, som er et berygtet sted med dårlige forhold, hvor fanger mishandles for profit. Men der er måske en chance for at flygte… hvis i er klar på at tage den.”

Temaet ‘Prison Break’ kan bookes i Odense og Herning.

Escape Room Herning

UNDERCOVER

“I er hemmelige agenter på en kritisk mission for at stoppe det private sikkerhedsfirma, Alpha Security, fra at sælge statshemmeligheder verden rundt. Agenten Helena Kane har været undercover i sikkerhedsfirmaet og har lagt planen for, at I kan bryde gennem deres sikkerhedssystemer og overvågning. Hun har skaffet jer et vindue på en time. Tiden er knap!”

Temaet ‘Undercover’ er i Herning, Aarhus, Aalborg, Horsens og Roskilde.

 

Escape Room Herning

JIGSAW

“Du vågner op lænket i et mørkt klinkerum. Pludseligt tænder et TV og er mystisk dukke toner frem. Du er en del af et spil – et spil om overlevelse…”

OBS: STROBELYS KAN FOREKOMME

Temaet ‘Jigsaw’ kan bookes i Herning.

Reviews

Kontakt

Herning@Locked.dk

Godsbanevej 7, Herning

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år i følge med voksne.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

 

Få svar på flere spørgsmål på vores FAQ-side:

Om LOCKED Escape Room Herning:

Velkommen til LOCKED i Herning, hvor vi tilbyder spændende og udfordrende escape room oplevelser. Vores mission er at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, og derfor har vi omhyggeligt designet vores 6 unikke temaer: Jigsaw, The Undead, Crime Scene, Zodiac, Undercover og Prison Break. Vores escape rooms er velegnede til en underholdende dag med venner og familie, eller som en effektiv teambuilding-aktivitet på arbejdspladsen.

Hvad er et escape room?

Escape rooms er blevet en særdeles populær aktivitet for både familier, venner og kollegaer. I et escape room udfordres dit hold til at løse opgaver og gåder under tidspres. Sammen skal et hold bestående af 2-6 personer arbejde på at løse opgaverne og undslippe rummet eller fuldføre missionen inden for en tidsramme på 60 minutter. Det kræver god kommunikation og samarbejde at nå i mål, og vores escape rooms er designet til at give en unik og spændende oplevelse. Vi har forskellige temaer, som er omhyggeligt udvalgt for at give dig en varieret og udfordrende oplevelse, hver gang du besøger os.

Hvad tilbyder vi i Herning?

Vores escape rooms i Herning er designet til at udfordre vores gæster på forskellige måder. I “Jigsaw” skal du forsøge at undslippe en gal seriemorder. I “The Undead” skal du overleve en zombie-apokalypse. I “Crime Scene” skal du opklare en forbrydelse. “Prison Break” skal du undslippe fra fængslet. I “Zodiac” skal du flygte fra seriemorderens skjulested. I “Undercover” skal i som agentgruppe stoppe Alpha Security, fra at sælge statshemmeligheder. Hvert tema er omhyggeligt designet for at give dig en unik oplevelse. Vi har også et lounge-område, hvor du kan slappe af, mens du venter på dit hold eller nyde en drink efter din escape room-oplevelse.

Hvorfor vælge LOCKED escape room i Herning?

Hos LOCKED escape room Herning lægger vi stor vægt på vores gæsters oplevelse. Vores escape rooms er omhyggeligt designet med fokus på detaljerne, og vores team af instruktører sørger for, at du får den bedste oplevelse. Vores reception og lounge-område er indretning i en stemning der har til formål at bidrage til helhedsoplevelsen.

Andre aktiviteter i Herning:

Hvis du er på udkig efter andre sjove aktiviteter i Herning, kan du f.eks. besøge vores naboer Terminalen som har en af Danmarks største skatebaner (/Terminalen/) eller vores genbo som er Padeltennis (/padellouge/). Alternativt kan du gå på opdagelse i Hernings mange butikker og restauranter.

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Herning