Herning

Escape Rooms I Herning

– i alt 5 escape rooms med 4 forskellige temaer

I Herning har vi i alt 5 Escape Rooms fordelt på 4 forskellige temaer: The Undead, Crime Scene, Prison Break & Jigsaw. Du kan læse mere om vores Escape Room temaer nederst på siden.
LOCKED flyttede i 2021 og har i dag lokaler på over 700 m2, hvilket gør at LOCKED i Herning også kan tilbyde teambuilding-events for større grupper. 

Priser

Pr. Escape Room

2 personer = 250 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

4 personer = 200 kr./ person

5 personer = 175 kr. / person

6 personer = 175 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

(Gælder ikke ferier m.v.)

Mandag: Kun efter aftale

Tirsdag: 15.00 – 21.00

Onsdag: 15.00 – 21.00

Torsdag: 15.00 – 21.00

Fredag: 13.30 – 21.00

Lørdag: 10.30 – 22.00

Søndag: 10.30 – 19.00

Adresse

Godsbanevej 7, Herning

(Gratis parkering lige ved indgangen)

BOOKING

 

Læs mere om vores  Temaer nedenfor:

Escape Room Herning

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Herning

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til en gammel lægeklinik, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”  

Escape Room Herning

JIGSAW

“Du vågner op lænket i et mørkt klinkerum. Pludseligt tænder et TV og er mystisk dukke toner frem. Du er en del af et spil – et spil om overlevelse…”

OBS: STROBELYS KAN FOREKOMME  

Escape Room Herning

PRISON BREAK

“Dig og dine medfangers kriminelle fortid har endeligt landet jer I fængsel. Desværre er I også landet I privatfængslet ‘Willoway’, som er et berygtet sted med dårlige forhold, hvor fanger mishandles for profit. Men der er måske en chance for at flygte… hvis i er klar på at tage den.”

Reviews

Escape Room Herning

Kontakt

Herning@Locked.dk

Godsbanevej 7, Herning

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år i følge med voksne.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

 

Få svar på flere spørgsmål på vores FAQ-side:

Om LOCKED Escape Room Herning:

Velkommen til LOCKED i Herning, hvor vi tilbyder spændende og udfordrende escape room oplevelser. Vores mission er at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, og derfor har vi omhyggeligt designet vores fire unikke temaer: Jigsaw, The Undead, Crime Scene og Prison Break. Vores escape rooms er velegnede til en underholdende dag med venner og familie, eller som en effektiv teambuilding-aktivitet på arbejdspladsen.

Hvad er et escape room?

Escape rooms er blevet en særdeles populær aktivitet for både familier, venner og kollegaer. I et escape room udfordres dit hold til at løse opgaver og gåder under tidspres. Sammen skal et hold bestående af 2-6 personer arbejde på at løse opgaverne og undslippe rummet eller fuldføre missionen inden for en tidsramme på 60 minutter. Det kræver god kommunikation og samarbejde at nå i mål, og vores escape rooms er designet til at give en unik og spændende oplevelse. Vi har forskellige temaer, som er omhyggeligt udvalgt for at give dig en varieret og udfordrende oplevelse, hver gang du besøger os.

Hvad tilbyder vi i Herning?

Vores escape rooms i Herning er designet til at udfordre vores gæster på forskellige måder. I Jigsaw skal du forsøge at undslippe en gal seriemorder, i The Undead skal du overleve en zombie-apokalypse, i Crime Scene skal du opklare en forbrydelse og i Prison Break skal du undslippe fra fængslet. Hvert tema er omhyggeligt designet for at give dig en unik oplevelse. Vi har også et lounge-område, hvor du kan slappe af, mens du venter på dit hold eller nyde en drink efter din escape room-oplevelse.

Hvorfor vælge LOCKED escape room i Herning?

Hos LOCKED escape room Herning lægger vi stor vægt på vores gæsters oplevelse. Vores escape rooms er omhyggeligt designet med fokus på detaljerne, og vores team af instruktører sørger for, at du får den bedste oplevelse. Vores reception og lounge-område er indretning i en stemning der har til formål at bidrage til helhedsoplevelsen.

Andre aktiviteter i Herning:

Hvis du er på udkig efter andre sjove aktiviteter i Herning, kan du f.eks. besøge vores naboer Terminalen som har en af Danmarks største skatebaner (/Terminalen/) eller vores genbo som er Padeltennis (/padellouge/). Alternativt kan du gå på opdagelse i Hernings mange butikker og restauranter.

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Herning