71 99 36 21 kontakt@locked.dk

Om os

Hele Locked-projektet startede faktisk som et studieprojekt for Givskud Zoo. Her arbejdede Anna, Søren, Martin og Kristoffer sammen som studiegruppe på uddannelsen Business Development Engineering på Århus Universitet. Projektgruppen udviklede et nyt koncept til Givskud Zoo, som netop tog udgangspunkt i Escape Room konceptet, men da Givskud Zoo ved projektets afslutning ikke ønskede at implementere konceptet hos dem selv, valgte projektgruppen selv at gå videre med idéen. I første omgang besluttede de studerende at introducere Herning for klassiske Escape Rooms, dog fortsat med tanken om også på sigt at udvikle koncepter med fokus på teambuilding for større grupper. “Bomb-squad” bliver det første teambuilding-koncept målrettet større grupper (15-60 personer) og forventes færdigudviklet til september 2018.  

 

Martin Høeg

Martin Høeg

Medstifter

Martin har hovedfokus på den forretningsmæssige udvikling af Locked og er bl.a. ansvarlig for virksomhedens markedsføring.
Søren Vedstesen

Søren Vedstesen

Medstifter

Søren er virksomhedens kreative sjæl og er ansvarlig for konceptudvikling hos Locked.

Kristoffer Nielsen

Kristoffer Nielsen

Medstifter

Kristoffer er virksomhedens teknikansvarlige og har fokus på at øge kvaliteten i Lockeds Escape Rooms.
Anna Louise Grantland

Anna Louise Grantland

Medstifter

Anna Louise står for alt administrativt – og er bl.a. ansvarlig for økonomi, medarbejdere samt koordinering af bookinger og events.