Kolding

Koldings største escape room

– i alt 4 escape rooms med 4 forskellige temaer

I Kolding har vi i alt 4 Escape Rooms fordelt på 4 forskellige temaer: The Undead, Crime Scene, Chernobyl & Kidnapped. Du kan læse mere om vores Escape Room temaer nederst på siden.
LOCKED er beliggende nær Koldings centrum  og er med sine 4 Escape Rooms Koldings største Escape Room. 

Priser (LOW)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 175 kr. / person

4 personer = 200 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

2 personer = 250 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Priser (PEAK)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 199 kr. / person

4 personer = 245 kr. / person

3 personer = 275 kr. / person

2 personer = 300 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

Mandag: Efter aftale

Tirsdag: Efter aftale

Onsdag: 15.00 – 21.00 (Low)

Torsdag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Fredag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Lørdag: 10.30 – 22.00 (Peak)

Søndag: 10.30 – 18.00 (Low)

Vores priser starter fra 175 kr/person. – priserne varierer afhængigt af om du ønsker at besøge os på de mest populære tidspunkter, eller om du vælger at besøge os på et af de mindre eftertragtede tidspunkter.

Se de aktuelle priser i bookingsystemet nedenfor.

BOOKING

 

Læs mere om vores  Temaer nedenfor:

Escape Room Kolding

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Kolding

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til et lagerlokale, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”  

Escape Room Kolding

KIDNAPPED

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

Escape Room Kolding

CHERNOBYL

“Dig og din enhed har fået til opgave at lokalisere og samle tre specielle grafitstænger fra det forladte testcenter nær Chernobyl. Grafitstængerne er nemlig afgørende for at kunne fastslå præcist hvad der forårsagede ulykken for over 30 år siden, men det Ukrainske militær er på sporet af jer, og de er bestemt ikke interesseret i at I snuser omkring I karantæneområdet…”

Reviews

Escape Room Kolding

Kontakt

Kolding@Locked.dk

Dalbygade 40B, Kolding

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

 

Få svar på flere spørgsmål på vores FAQ-side:

Om LOCKED Escape Room Kolding

Hos LOCKED Escape Room i Kolding er vores mission er at give dig og dit hold en uforglemmelig oplevelse. I skal samarbejde for at løse gåder og opgaver inden for en tidsramme på 60 minutter. Vores fire unikke temaer, Kidnapped, Crime Scene, The Undead og Chernobyl, er omhyggeligt designet til at udfordre og underholde dig på forskellige måder. Escape rooms er oplagte til både familier, venner og kollegaer – vi garanterer en god oplevelse uanset hvem du tager med.

Hvad gør afdelingen i Kolding unik?

Vores escape rooms i Kolding er designet til at udfordre dig på forskellige måder. I Kidnapped skal du finde en vej til frihed, mens du er fanget af en seriemorder, i Crime Scene skal du opklare en mordsag, i The Undead skal du kæmpe for at overleve en zombie-apokalypse, og i Chernobyl skal du finde sandheden og chernobyl-ulykken. Hvert tema er omhyggeligt designet for at give dig en unik oplevelse. I Kolding har vi nogle unikke rammer idet vores lokaler ligger i de gamle Volkerts Fabrikker. Lokalernes variation af herskabelige rammer og industriel hårdhed er med til at give en helt unik stemning som bidrager til helhedsoplevelsen.

Hvad kan du forvente?

Når du besøger LOCKED Escape Room Kolding håber vi at du vil mærke, at vi lægger stor vægt på at give vores gæster en helhedsoplevelse. Vores escape rooms er omhyggeligt designet med fokus på detaljerne, og vores servicemindede instruktører sørger for, at du får den bedste oplevelse.

Andre aktiviteter i Kolding:

Hvis du er på udkig efter andre sjove aktiviteter i Kolding, kan du f.eks. besøge Koldinghus (https://koldinghus.dk/), som er et af Danmarks bedst bevarede slotte med spændende udstillinger og historie. Du kan også udforske Kolding Storcenter (https://koldingstorcenter.dk/) eller tage en tur i Naturpark Lillebælt (https://naturparklillebaelt.dk/), som byder på smukke naturområder og fantastisk udsigt over Lillebælt. Kolding har noget for enhver smag og hos LOCKED er vi stolte af at være en af de bedst rangerede aktiviteter.

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Kolding