Randers

Randers’ bedste escape room

– i alt 5 escape rooms med 5 forskellige temaer

I Randers har vi i alt 5 Escape Rooms fordelt på 5 forskellige temaer: The Undead, Crime Scene, Sabotage, Chernobyl & Kidnapped. Du kan læse mere om vores Escape Room temaer nederst på siden.
LOCKED er beliggende lige i centrum af Randers og er med sine 1000 m2 jyllands største Escape Room. 

Priser

Pr. Escape Room

2 personer = 250 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

4 personer = 200 kr./ person

5 personer = 175 kr. / person

6 personer = 175 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERSON PR. RUM

Åbningstider

Se ledige tider i bookingsystemet nedenfor

 

Adresse

NØRREGADE 7, RANDERS C

BOOKING

 

Læs mere om vores Temaer nedenfor:

Escape Room Randers

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til en gammel lægeklinik, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”  

Escape Room Randers

KIDNAPPED

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

Escape Room Randers

SABOTAGE

“Året er 1943 – Dig og din frihedskæmper-gruppe er fængslet af den tyske værnemagt. I har dog bevidst ladet jer fange, idet I ønsker at få indsigt i tyskernes militærehemmeligheder. Jeres opgave er derfor i første omgang at undslippe fængslet, derefter indhente viden om tyske militærposter i og omkring Randers og slutteligt videregive disse Informationer til jeres engelske allierede således, at de kan bombe de mål, som I udpeger!”

Escape Room Randers

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Randers

CHERNOBYL

“Dig og din enhed har fået til opgave at lokalisere og samle tre specielle grafitstænger fra det forladte testcenter nær Chernobyl. Grafitstængerne er nemlig afgørende for at kunne fastslå præcist hvad der forårsagede ulykken for over 30 år siden, men det Ukrainske militær er på sporet af jer, og de er bestemt ikke interesseret i at I snuser omkring I karantæneområdet…”

Reviews

Escape Room Randers

Kontakt

Randers@Locked.dk

Nørregade 7, Randers

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år i følge med voksne. I Randers anbefaler vi familier med mindre børn at vælge temaet Sabotage eller Chernobyl.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

 

Få svar på flere spørgsmål på vores FAQ-side:

Om LOCKED Escape Room Randers

Hos LOCKED Escape Room Randers, tilbyder vi spændende og udfordrende escape room oplevelser. Vores mission er at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, og derfor har vi omhyggeligt designet vores fire unikke temaer: Kidnapped, Crime Scene, The Undead, Sabotage, og Chernobyl. Vores escape rooms er perfekte til en sjov dag med venner, familie eller til et personale-arrangement.

Hvad er et escape room?

Escape rooms er blevet en meget populær aktivitet. Du og dit hold skal samarbejde for at løse opgaver og gåder for (forhåbentligt) at undslippe inden 60 minutter er gået. Det kræver god kommunikation og samarbejde for at kunne løse gåderne og komme ud af rummet eller fuldføre missionen.

Hvad gør LOCKED’s escape rooms i Randers unikke?

Først og fremmest er vores rammer i Randers helt unikke. Vi har nemlig til huse i en 200 år gammel bygning, som bidrager med en helt unik stemning. Det gør at vores escape rooms i Randers stemningsmæssigt er på et niveau helt for sig selv. Derudover er vores escape rooms designet til at udfordre vores gæster på forskellige måder, og hvert tema er omhyggeligt designet for at give dig en unik oplevelse.

Hvorfor vælge LOCKED i Randers?

Hvis du blot ser facaden på vores bygning udefra vil du ikke være i tvivl. LOCKED escape room Randers er et niveau over konkurrenten. Derudover søger vores team af erfarne instruktører for, at du får er tryg og god oplevelse.

Andre aktiviteter i Randers:

Hvis du er på udkig efter andre sjove aktiviteter i Randers, kan du f.eks. besøge Randers Regnskov (https://www.regnskoven.dk/) eller besøge Elvis museet Memphis Mansion (https://www.memphismansion.dk/). Du kan også besøge Museum Østjylland (https://museumoj.dk/) og lære mere om Randers’ historie. Randers har noget for enhver smag og vi er derfor meget stolte over at være rangeret nr. 1. blandt aktiviteter i Randers (https://tripadvisor.dk/).

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Randers