Innovativ teambuilding

Teambuilding
Teambuilding
Teambuilding

Introduktion

I modtager en fælles breifing til missionen.
(10 minutter)

Teambuilding

missionen løses

I løser missionen i teams af 4-6 personer.
(60-75 minutter)

Teambuilding

Debriefing

Missionen debriefes og vinderne kåres.
(10 minutter)

Styrk sammenholdet med LOCKED

Vores teambuilding er en sjov og sammenholdsskabende oplevelse, som ikke kræver fysisk udfoldelse. Vores koncept fokuserer på at styrke jeres teams samarbejdsevner samtidigt med at I har det sjovt.

Gennem en spændende historie og udfordrende opgaver skaber vi en unik oplevelse, der bringer jer tættere sammen og fremmer et stærkere teamwork. Læs mere om koncepterne længere nede på siden eller download PDF’en nedenfor.

Om konceptet:

LOCKED Teambuilding tilbyder to spændende og udfordrende koncepter: Unsolved og Bombsquad. Begge koncepter er designet til både at underholde og udfordre deltagerne.

Unsolved konceptet er CSI-inspireret og bygget op omkring en fiktiv mordsag. I vil være opdelt i grupper på 4-6 personer, og hvert hold vil få adgang til en række aflåste kasser, en kuffert og en bærbar computer, som skal bruges til at opklare mordsagen og til slut finde frem til morderen.

Bombsquad konceptet er inspireret af TV-serien 24-timer. Ligeledes vil holdene have adgang til en række aflåste kasser, en kuffert og en bærbar computer, som skal bruges til at desarmere bomben i tide.

Praktisk information:

Unsolved og Bombsquad er designet til at være mobile – dvs. at vi kommer til jer og gør alt ting klar. Vi kan tilpasse os alle lokationer – så uanset om det skal afholdes på virksomhedens lager eller i konferencelokaler så løser vi opgaver.

Vores koncepter kan bookes som et standalone event eller som en del af et længere arrangement. Begge koncepter kan tilpasses til forskellige begivenheder og størrelser af grupper.

 

 

Spørgsmål? – ring på 71 99 36 21

✓  Styrker sammenholdet

✓  Udvikler problemløsningsfærdigheder

✓  Øger motivation og engagement

  • Underholdende og udfordrende
  • 10-400 deltagere
  • 60-90 minutter
  • Vi kommer til jer
  • Engelsk / Dansk
  • Priser fra 4.985 kr. + moms & kørsel

Om opsætningen:

På dagen ankommer vi til event-lokationen cirka en time før starttidspunktet og gør alt klar. Den bedste oplevelse opnåes ved at deltagerne ikke opholder sig i lokalet imens alt klargøres.
Vores erfarne instruktører vil guide deltagerne gennem hele konceptet og sørge for, at alle får en god oplevelse.

Lokalebehov:

Vi har brug for et egnet lokale til at afholde konceptet, hvor der er tilstrækkelig plads til alle deltagerne. Der skal være et bord til hvert hold, og gerne minimum 2 meter mellem bordene. Det er vigtigt, at lokalet er tilgængeligt i god tid inden starttidspunktet, så vi kan sætte alt op og sikre en gnidningsfri oplevelse for deltagerne.

Generelt:

Vi er fleksible og kan tilpasse konceptet til jeres behov og ønsker. Konceptet er designet til at foregå indendørs, hvilket gør at det ikke er vejrafhængigt ligesom mange andre teambuilding-aktiviter desværre er. Vi garanterer en oplevelse som favner bredt, og som sikrer alle deltagere en god oplevelse.

Teambuilding

Vælg mellem to missioner

Teambuilding
Teambuilding
Teambuilding
Teambuilding

Priser

Vi har prisgaranti, så finder du mod forventning et tilsvarende arrangement billigere hos en anden udbyder, så matcher vi prisen.

Kontakt os

Hvis du ønsker at reservere en dato eller mangler svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på telefon, mail eller benytte formularen nedenfor.

Telefon

71 99 36 21

Teambuilding

VORES TILGANG TIL TEAMBUILDING

Hos LOCKED har vi fokus på at skabe og styrke sammenhold mellem mennesker. Det gør vi med vores innovative teambuilding-konceptet, som har til formål både at udfordre og underholde deltagerne. Helt konkret er vores teambuilding opbygget omkring realistiske scenarier hvor deltagerne f.eks. skal forsøge at forhindre et terrorangreb eller opklare en mordsag. Teambuildingen er designet til større grupper fra 10 og helt op til 400 personer. Her vil deltagerne være opdelt i mindre hold a’ ca. 5 personer, hvor de skal samarbejde om at løse opgaver med fokus på logisk tænkning og samarbejde. Missionen vil være tidsbegrænset således at deltagerne skal nå at desarmere bomben eller opklare mordsagen indenfor en tidsgrænse. Denne tidsgrænse vil som udgangspunkt være 70 minutter således at hele konceptet i alt har en varighed af ca. 90 minutter inklusiv introduktion og afslutning.

Læs mere om LOCKED her: https://www.visitaarhus.dk/aarhusregionen/planlaeg-din-tur/locked-escape-room-i-aarhus-gdk1127202

5 VIGTIGE TING AT OVERVEJE NÅR DU VÆLGER EN TEAMBUILDING LEVERANDØR

1. Rating / anmeldelser

Leverandørens erfaring og omdømme er afgørende. Se efter en virksomhed med en dokumenteret track record for succesfuldt at levere teambuilding-aktiviteter og -begivenheder. Læs altid anmeldelse på f.eks. https://dk.trustpilot.com/review/locked.dk

  1. Koordinering

Leverandørens fleksibilitet og vilje til at samarbejde med dig. En god leverandør bør være villig til at samarbejde med dig om at foretage de nødvendige justeringer af programmet for at sikre, at det opfylder dine behov.

  1. Referencer

Leverandørens tidligere feedback eller referencer. Du kan kontakte andre firmaer, der har arbejdet med leverandøren, for at få en idé om niveauet af den leverede service.

  1. Håndtering af store grupper

Leverandørens evne til at håndtere en stor gruppe mennesker og deres behov. Har du en stor gruppe mennesker at arbejde med, er det vigtigt at vælge en leverandør, der har erfaring med at håndtere store grupper og kan klare de udfordringer som større grupper skaber. 

  1. Værdi for pengene

Leverandørens prissætning og værdi for pengene. Sammenlign forskellige leverandører og indhent tilbud fra dem, for at finde den udbyder, som giver den bedste værdi for pengene.

VIGTIGE TING AF OVERVEJE NÅR DU SKAL VÆLGE TEAMBUILDING

En af de vigtigste fordele ved teambuilding-aktiviteter er, at de giver medarbejderne mulighed for at påtage sig forskellige roller og ansvar, hvilket kan hjælpe med at nedbryde ethvert hierarki eller barrierer i teamet. Alle er i stand til at bidrage med deres unikke færdigheder og styrker til gruppen, og alle meninger bliver overvejet og hørt. Dette kan føre til en mere inkluderende og retfærdig teamdynamik, som så kan omsættes til arbejdspladsen.

Teambuildingaktiviteter giver også medarbejderne en sjov og fornøjelig måde at knytte bånd på og lære hinanden at kende. Presset fra en tidsbegrænsning og følelsen af præstation, der følger med at løse gåderne sammen, kan fremme positive relationer mellem teammedlemmer.

Teambuilding aktiviteter kan bruges til både nye og etablerede teams. For nyoprettede teams kan disse aktiviteter hjælpe medlemmer til hurtigt at knytte bånd og forstå, hvordan man arbejder sammen. For etablerede teams kan teambuilding bidrage til at styrke sammenholdet og give medarbejderne nye oplevelser sammen.

Det er vigtigt at vælge teambuilding aktiviteter, som tilgodeser forskellige læringsstile og præferencer. For eksempel er udendørs aktiviteter som f.eks. klatring ikke særligt inkluderende og mange vil her ikke kunne deltage.  

Netop teambuilding som udfordrer teams til at løse gåder og opgaver, er blevet populære i de senere år som en måde at fremme teamwork og effektiv kommunikation blandt medarbejderne. Ved de aktiviteter som LOCKED udbyder er det nemlig kun hjernen der er på overarbejde og alle uanset fysisk formåen kan derfor deltage. Her skaber vi en simulering af et krisehåndteringsscenarie hvor teamet f.eks. skal forhindre et terrorangreb eller opklare en mordsag. 

Samlet set kan teambuilding-aktiviteter være en sjov og effektiv måde at opbygge teamwork og forbedre kommunikationen mellem medarbejderne. Teambuilding-aktiviteter er generelt gode til at styrke sammenholdet, men som nævnt tidligere er det vigtigt at overveje alle teammedlemmers behov og evner så det sikres at alle kan deltage i aktiviteterne.