71 99 53 65 KONTAKT@LOCKED.DK

Sjov & Innovativ teambuilding!

Teambuilding “ud-af-huset”:

– Kan I samarbejde effektivt og få desarmeret bomben i tide?

teambuilding

Med BOMBSQUAD garanterer vi en sjov og udfordrende oplevelse, hvor I vil få testet jeres samarbejdsevner.

For at løse missionen skal I være pragmatiske, detaljeorienterede og vigtigst af alt gode til at samarbejde. I vil blive inddelt i mindre grupper af 4-7 personer hvor alle har den samme mission. 
Hvem kan mon få desarmeret bomben først?

Vi kan tilpasse os de fleste lokationer. Vores eneste krav er et bord pr. 5 personer samt adgang til strøm.

Sjovt & anderledes

Innovativ teambuilding

– Vi garanterer en oplevelse som vil styrke sammenholdet!

teambuilding

Teambuilding 

Priser

Standard
Priser ex. moms + kørsel
5995 kr.
"BOMBSQUAD"
Varighed: 1,5 time
0-19 pers: 5995 kr.
20-29 pers: 8995 kr.
30-39 pers: 11995 kr.
40-49 pers: 14995 kr.
50-59 pers: 17995 kr.
60-69 pers: 20995 kr.
+70 pers: Indhent tilbud
Book på mail: Event@Locked.dk

 

Standard-pakken indeholder:

  • Komplet spil: “Bombsquad”
  • Energisk instruktør(er)
  • Koordinering via mail eller telefon

Premium-pakken indeholder:

  • Komplet spil: “Bombsquad”
  • Energisk instruktør(er)
  • Koordinering via mail eller telefon
  • Valgfrit sprog (Dansk eller Engelsk)
  • Vi medbringer AV-udstyr
  • Præmier til vinderholdet

Vores “ud-af-huset”-koncept BombSquad er ideelt som teambuilding til f.eks. en teamudviklingsdag eller som en sjov start på firmafesten. Vi garanterer en sjov, udfordrende og sammenholdsskabende oplevelse!

– Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 71 99 36 21 for at høre nærmere. ☎️

Martin Høeg

Medejer, Locked ApS

KONTAKT OS PÅ MAIL: EVENT@LOCKED.DK

– ELLER RING PÅ TLF. 71 99 36 21

Om BombSquad

Hos Locked har vi udviklet teambuilding-konceptet BombSquad, som er optimeret til større grupper. BombSquad er udviklet med det formål at teste deltagernes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt. Kort fortalt skal I opdelt i taskforces a’ 5-8 personer samarbejde om at forhindre et terrorangreb – helt konkret skal en bombe desarmeres indenfor 70 minutter!

1. MÅLRETTET TEAMBUILDING

Intentionen bag teambuilding kan være forskellig fra virksomhed til virksomhed. Måske står I over for en organisations ændring som kræver refleksion og omstillingsparathed. Eller måske trænger I bare til et afbræk i hverdagen hvor formålet hovedsageligt er ”ryste sammen tur ”, og fokus på at styrke de sociale relationer. Uanset hvad målet er, er det vigtigt at jeres teambuilding aktivitet tilpasses jer behov, ønsker og mål. 

Vores teambuilding til virksomheder er bygget op omkring “brain games”, hvilket vil sige at I ikke er fysisk aktive, men derimod hovedsageligt bruger jeres hoved. Vores koncepter at til formal at teste og forbedre måden i kommunike på internt.

2. ENGAGEREDE INSTRUKTØRER

For at hvert event bliver en succes, er det helt afgørende at have de bedste instruktører, og derfor er dette et område vi har særligt stort fokus på. Vores instruktører er nøje udvalgt og er alle topengagerede! Vores instruktøres fornemste opgave er at sikre, at I bliver guidet igennem vores spil på bedst mulig måde. Ovenstående sikrer at Lockeds teambuilding til virksomheder er blandt landets bedste.

3. SIKKERHED

Der er absolut intet usikkert ved vores koncepter, så I kan være ganske trygge. 

Nogen mennesker synes teambuilding er fantastisk, men for andre kan det være ret så grænseoverskridende. For at det kan blive en god oplevelse for alle, er det vigtigt at instruktøren hele tiden sikre sig at alle er med, at de føler sig velinformeret og trygge.

4. “UD-AF-HUSET”-TEAMBUILDING

Vores koncepter er udviklet således at vi kan pakke dem i en af vores biler og komme ud til jer. Vi kan tilpasse os næsten alle lokationer, hvilket vil sige at vi kan afholde vores teambuilding til virksomheder i alt fra en stort lager til en lille tandlægeklinik. Det eneste vi har brug for at faktisk adgang til strøm.

Vores teambuilding er derfor ideel uanset om I ønsker en sammenholdsskabende oplevelse fredag efter fyraften, en sjov start på firmafesten eller noget helt tredje. 

5. TEAMBUILDING ER FOR ALLE

Alle skal kunne deltage i teambuilding aktiviteten. Det vigtigt at alle uanset personlighed og fysik får en succesrig oplevelse. Det er på den måde at teambuilding giver mening og bidrager med udvikling til medarbejderen, teamet og virksomheden.