71 99 36 21 KONTAKT@LOCKED.DK
teambuilding

Rejseholdet

teambuilding

BOMBSQUAD

teambuilding
teambuilding

Rejseholdet

teambuilding

BOMBSQUAD

teambuilding
teambuilding
Danmarks Bedste Teambuilding

Hos Locked er vi specialister i teambuilding-events! Vi kan både afholde teambuilding i huset eller som ud af huset arrangementer. Vores teambuilding-koncepter er designet til større grupper på 20 – 100 personer, og vi garanterer en god og sammenholdskabende oplevelse. Koncepterne kræver ikke fysiske aktivitet, men til gengæld vil jeres hoved komme på overarbejde. Kort fortalt vil I i grupper a’ 5-8 personer bliver præsenteret overfor enten en mordsag der skal opklares eller et terrorangreb som skal forhindres – uanset hvilket scenarie i vælger vil jeres evne til at samarbejde og kommunikere effektivt blive testet! ?

Vi har de eneste to år afholdt mere end 500 virksomhedsarrangementer – både med vores Escape Rooms og teambuilding-koncepter som aktivitet.

Vores teambuilding-koncepter kan leveres som “ud-ad-huset”, hvor vi kommer til jer, og i Herning, Randers, Kolding og Odense har vi også mulighed for at holde hele arrangementer i vores egne event-lokaler – med andre ord kan vi tilpasse os præcist de ønsker i måtte have. Tag derfor kontakt til os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud til et teambuilding-arrangement for dig og dine kollegaer! ???