INNOVATIV TEAMBUILDING

Kontakt osSe priser

INNOVATIV TEAMBUILDING

Kontakt osSe priser
Teambuilding
Teambuilding
Teambuilding
Teambuilding

Om vores teambuilding

LOCKEDs teambuilding-koncept er et mobilt escape game, hvor vi kommer ud til virksomheder eller konferencesteder og giver deltagerne en sjov og sammenholdsskabende oplevelse. Ved vores teambuilding-koncept vil deltagerne, som ved escape rooms, skulle løse opgaver og gåder for at løse en mission. Vores koncepter har fokus på kommunikation, vidensdeling og teamwork samtidigt med at det selvfølgelig skal være underholdende. Deltagerantallet kan være fra 10-400 personer. pr. runde (se mere i videoen nedenfor).

 

Få konceptet forklaret på 1 minut

Vælg mellem to scenarier

BOMBSQUAD

I dette scenarie skal I forsøge at gennemføre optagelsesprøven til Forsvaret specialenhed ‘Bombsquad’. I vil være opdelt i grupper a’ 4-6 personer. Hvert hold vil have et sæt bestående af flere aflåste kasser, en kuffert og bærbar computer til rådighed (se sættet ovenfor).

Kan du og dit hold mon nå at desarmere bomben i tide?

UNSOLVED

I dette scenarie skal I forsøge at opklare en fiktiv mordsag. I vil være opdelt i grupper a’ 4-6 personer. Hvert hold vil have et sæt bestående af flere aflåste kasser, en kuffert og bærbar computer til rådighed (se sættet ovenfor).

Kan du og dit hold finde frem til morderen?

Priser

Virksomhedskunder

Teambuilding

“Mega fedt, topprofessionelt gennemført og struktureret eksekvering – thumbs up herfra!”

Louise, KMD

Teambuilding-event for 200 personer

Få et uforpligtende tilbud – udfyld formularen nedenfor:

Teambuilding

Kontakt / Booking

Send en forespørgsel til os på mail, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Lad os i fællesskab finde den optimale løsning for jer.
– Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 71 99 36 21 eller sende en mail til Event@Locked.dk for at høre nærmere. ☎️

Jonas Petersen
Teambuilding-ansvarlig, LOCKED

Hvem er LOCKED?

Teambuilding

Du kender os måske fra Løvens Hule hvor LOCKED deltog i 2021. Her fik vi Jan Lehrmann og Mia Wagner med som investorer. Siden har LOCKED vokset sig større, og vi er i dag landets største udbydere af Escape Rooms med 11 lokationer. Endvidere har vi nu også stort fokus på vores innovative teambuilding-koncepter til større grupper. Alene i 2022 gav vi over 100.000 gæster en god oplevelse og afholdte 273 “ud-af-huset” teambuilding-events. 

Se udtalelser fra virksomheder & samarbejdspartnere nedenfor:

Teambuilding

Her ses Anna Grantland og Martin Høeg, da de i 2021 deltog i Løvens Hule.

Vores tilgang til teambuilding:

Hos LOCKED har vi fokus på at skabe og styrke sammenhold mellem mennesker. Det gør vi med vores innovative teambuilding-konceptet, som har til formål både at udfordre og underholde deltagerne. Helt konkret er vores teambuilding opbygget omkring realistiske scenarier hvor deltagerne f.eks. skal forsøge at forhindre et terrorangreb eller opklare en mordsag. Teambuildingen er designet til større grupper fra 10 og helt op til 400 personer. Her vil deltagerne være opdelt i mindre hold a’ ca. 5 personer, hvor de skal samarbejde om at løse opgaver med fokus på logisk tænkning og samarbejde. Missionen vil være tidsbegrænset således at deltagerne skal nå at desarmere bomben eller opklare mordsagen indenfor en tidsgrænse. Denne tidsgrænse vil som udgangspunkt være 70 minutter således at hele konceptet i alt har en varighed af ca. 90 minutter inklusiv introduktion og afslutning.

Vigtige ting af overveje når du skal vælge teambuilding:

En af de vigtigste fordele ved teambuilding-aktiviteter er, at de giver medarbejderne mulighed for at påtage sig forskellige roller og ansvar, hvilket kan hjælpe med at nedbryde ethvert hierarki eller barrierer i teamet. Alle er i stand til at bidrage med deres unikke færdigheder og styrker til gruppen, og alle meninger bliver overvejet og hørt. Dette kan føre til en mere inkluderende og retfærdig teamdynamik, som så kan omsættes til arbejdspladsen.

Teambuildingaktiviteter giver også medarbejderne en sjov og fornøjelig måde at knytte bånd på og lære hinanden at kende. Presset fra en tidsbegrænsning og følelsen af præstation, der følger med at løse gåderne sammen, kan fremme positive relationer mellem teammedlemmer.

Teambuilding aktiviteter kan bruges til både nye og etablerede teams. For nyoprettede teams kan disse aktiviteter hjælpe medlemmer til hurtigt at knytte bånd og forstå, hvordan man arbejder sammen. For etablerede teams kan teambuilding bidrage til at styrke sammenholdet og give medarbejderne nye oplevelser sammen.

Det er vigtigt at vælge teambuilding aktiviteter, som tilgodeser forskellige læringsstile og præferencer. For eksempel er udendørs aktiviteter som f.eks. klatring ikke særligt inkluderende og mange vil her ikke kunne deltage.  

Netop teambuilding som udfordrer teams til at løse gåder og opgaver, er blevet populære i de senere år som en måde at fremme teamwork og effektiv kommunikation blandt medarbejderne. Ved de aktiviteter som LOCKED udbyder er det nemlig kun hjernen der er på overarbejde og alle uanset fysisk formåen kan derfor deltage. Her skaber vi en simulering af et krisehåndteringsscenarie hvor teamet f.eks. skal forhindre et terrorangreb eller opklare en mordsag. 

Samlet set kan teambuilding-aktiviteter være en sjov og effektiv måde at opbygge teamwork og forbedre kommunikationen mellem medarbejderne. Teambuilding-aktiviteter er generelt gode til at styrke sammenholdet, men som nævnt tidligere er det vigtigt at overveje alle teammedlemmers behov og evner så det sikres at alle kan deltage i aktiviteterne.

Læs mere her: HER

5 vigtige ting at overveje når du vælger en teambuilding leverandør: 

  1. Rating / anmeldelser

  Leverandørens erfaring og omdømme er afgørende. Se efter en virksomhed med en dokumenteret track record for succesfuldt at levere teambuilding-aktiviteter og -begivenheder. Læs altid anmeldelse på f.eks. https://dk.trustpilot.com/review/locked.dk

  1. Koordinering

  Leverandørens fleksibilitet og vilje til at samarbejde med dig. En god leverandør bør være villig til at samarbejde med dig om at foretage de nødvendige justeringer af programmet for at sikre, at det opfylder dine behov.

  1. Referencer

  Leverandørens tidligere feedback eller referencer. Du kan kontakte andre firmaer, der har arbejdet med leverandøren, for at få en idé om niveauet af den leverede service.

  1. Håndtering af store grupper

  Leverandørens evne til at håndtere en stor gruppe mennesker og deres behov. Har du en stor gruppe mennesker at arbejde med, er det vigtigt at vælge en leverandør, der har erfaring med at håndtere store grupper og kan klare de udfordringer som større grupper skaber. 

  1. Værdi for pengene

  Leverandørens prissætning og værdi for pengene. Sammenlign forskellige leverandører og indhent tilbud fra dem, for at finde den udbyder, som giver den bedste værdi for pengene.

  Hovedkontor

  Ny Banegårdsgade 45,
  Aarhus C

  Telefontid

  (Teambuilding)
  Mon-Fri: 10-18