Teambuilding i Aarhus

Hos LOCKED har vi specialiseret os i teambuilding. Vi har 3 forskellige aktiviteter i Aarhus, som er velegnet til teambuilding for dig og dine kollegaer. Læs mere nedenfor.

Teambuilding Aarhus

1. Teambuilding

“ud-af-huset”

Styrk sammenholdet og samarbejdet med vores teambuilding-koncepter, der både udfordrer og underholder.

Velegnet for 20-400 personer

Styrk Sammenholdet med Teambuilding ‘Ud-af-huset’ i Aarhus

Er din virksomhed på udkig efter en unik og effektiv måde at styrke sammenholdet og blive endnu bedre til at samarbejde? Hos LOCKED tilbyder vi teambuilding “ud-af-huset” i Aarhus. Her har vi udviklet nogle unikke koncepter designet til større grupper.

 

Vores tilgang til Teambuilding

Hos LOCKED forstår vi vigtigheden af at skabe en meningsfuld og gode oplevelse for dit team. Vores teambuilding “ud-af-huset” er designet til at udfordre, motivere og træne samarbejdet. Vi kommer til jer og tilpasser os jeres omgivelser og kan afholde arrangementet både på kontoret, lageret eller noget tredje.

 

Samarbejde og kommunikation

Vores teambuildingaktiviteter fokuserer på at forbedre dit teams evne til at samarbejde og kommunikere effektivt. Vi har lavet opgaver og udfordringer, der kræver, at deltagerne arbejder sammen for at opnå målene. Dette styrker båndene mellem teammedlemmer og forbedrer deres evne til at håndtere komplekse opgaver.

Helt lavpraktisk vil i være opdelt i teams af 4-6 personer som arbejder sammen om at løse opgaverne. Mellem holdene vil der opstå et konkurrence-aspekt, som vil bidrage til øget engagement.

 

Ingen fysisk udfoldelse

Vores teambuilding koncepter i Aarhus kræver ingen fysisk udfoldelse, og alle kan derfor deltage på lige fod uanset fysisk formåen – her er det kun hovedet der kommer på overarbejde.

Det gør at vi sikre alle deltagere en god oplevelse.

2. Escape Rooms

Oplev spændingen i vores indendørs escape rooms, hvor I bliver låst inde og skal løse gåder og opgaver for at undslippe inden tiden løber ud.

Velegnet for 2-30 personer

Oplev Adrenalinet i Aarhus’ Bedste Escape Rooms

Har i mulighed for at komme til os, er det også muligt at besøge vores Escape Room afdeling i Aarhus C. Escape Rooms er nemlig en perfekt teambuilding aktivitet. Her træder du ind i en verden af mysterier og udfordringer, hvor dine instinkter og samarbejdsevner sættes på prøve.

Hos LOCKED Escape Room garanterer vi en intens oplevelse, som I sent vil glemme. Læs mere hos Visit Aarhus: www.visitaarhus.dk/locked

 

Samarbejde er Nøglen til Succes

I vores Escape Rooms i Aarhus handler det ikke kun om at løse gåder; det handler også om at arbejde sammen som et team. Hvert rum er designet til at fremme samarbejde og kommunikation mellem deltagerne. Du og dine medspillere skal kombinere jeres færdigheder, intelligens og kreativitet for at finde vej ud i tide. Vores Escape Rooms er den perfekte aktivitet til at opbygge og styrke dit team.

 

Forskellige temaer, forskellige oplevelser

LOCKED tilbyder en bred vifte af temaer i vores Escape Rooms i Aarhus. Undslip din kidnapper, infiltrer et sikkerhedsfirma eller noget helt tredje. Uanset hvilket rum du vælger, garanterer vi, at du vil blive suget ind i historien og udfordret til det yderste.

 

Fuld af spænding og Underholdning

Vores Escape Rooms giver dig mulighed for at undslippe den daglige rutine og træde ind i en verden fyldt med spænding og underholdning. Hver gåde og udfordring er omhyggeligt udviklet for at sikre, at du og dit hold skal vidensdele og samarbejde. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren inden for Escape Room vil vores rum i Aarhus give jer en god oplevelse.

3. Outdoor

Tag på en spændende mission rundt i byen hvor du skal løse gåder og opgaver med det formål at opklare en fiktiv mordsag.

Velegnet for 2-30 personer

Udforsk Aarhus i et helt Nyt Lys med LOCKED Outdoor

For jer, der gerne vil ud i den friske luft, har vi skabt et nyt udendørs koncept, hvor du skal rundt i Aarhus for at efterforske en fiktiv mordsag. Kom ud i det fri i team af 3-6 personer og udforsk Aarhus på en ny måde. Du skal her forvente en rolig oplevelse hvor I i jeres eget tempo kan efterforske og forhåbentligt opklare sagen.

 

Flere teams, én mission

Med vores Outdoor koncept vil I skulle rundt i byen i mindre teams af 3-6 personer, og I vil blive igangsat med ca. 5 minutters mellemrum. I vil have samme mission og opgaver, og derfor vil der også være en masse fælles at snakke om når missionen er løst. Udforsk skjulte hemmeligheder i Aarhus, træd ind i mysteriernes verden i de mere skjulte dele af Aarhus.

 

Frisk luft og motion

Koncept foregår som navnet antyder udendørs og ruten er 3,5 – 4 km. I kan løse missionen i jeres eget tempo og tidsforbruger svinger derfor fra 75 – 120 minutter. Med jer får i diverse udstyr som bl.a. en kuffert og en rygsæk. Her i er alt som I skal bruge til at løse mission.

LOCKED Outdoor er oplagt til jer der gerne vil have en teambuilding oplevelse i Aarhus, hvor I kan tage det i eget tempo og hyggesnakke mellem posterne samtidigt med at i får motion og frisk luft.