OBS: Sidste åbningsdag d. 2. oktober!

LOCKED Søndervig er lukket

– men besøg os i Holstebro eller en af vores andre lokationer

Escape Room Søndervig

Et Escape Room kan sammenlignes med en biografoplevelse – men i stedet for at læne dig tilbage i stolen, deltager du og dit team aktivt i historien. Du skal løse opgaver og udfordringer for at kunne flygte til slut. Se videoen for et indblik i oplevelsen.

Inkl. moms

Priser

Fra 175 DKK / Person

2 personer = 250 dkk / person (34 Euro)

3 personer = 225 dkk / person (31 Euro)

4 personer = 200 dkk / person (28 Euro)

5 personer = 175 dkk / person (25 Euro)

6 personer = 175 dkk / person (25 Euro)

(+6 personer = 2 Escape Rooms)

Escape Room Søndervig

Se ledige tider

BOOKING

The Undead

Om temaet

The Undead

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskere har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… Fordi vaccinen, der er blevet testet på jer ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet dog kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe selv at flygte.

BEMÆRK: Børnevenlig version uden skræmmeeffekter tilgængelig
(informer blot din instruktør ved ankomst).
Børn under 15 år skal ledsages af voksne.

  • Difficulty: 80%
  • Scare Factor: 50 – 70% (adjustable)
  • Fun Factor: 100%
Escape Room Søndervig

Reviews

Kontakt os

Kontakt

Sondervig@Locked.dk

Lodbergsvej 36,

6950 Ringkøbing

Frequently asked questions

Information

  • Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år.

  • Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – Du må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis du er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold. Vi har flere identiske Escape Rooms, så I kan konkurrere direkte mod hinanden.

  • Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske eller tyske undertekster på de videoelementer, således at både danske, engelske og tyske personer kan deltage.

OM LOCKED SØNDERVIG

Escape Rooms på et helt nyt niveau

LOCKED udvider her i 2022 med en helt ny afdeling i Søndervig, endda med et helt nyt setup, hvor vi tager Escape Rooms op på en helt nyt niveau. Vi har investeret mere end 1.000.000 kr. i de fem containere, hvor de fire er indrettet til Escape Rooms og den sidste er indrettet til lounge og kontor. Resultatet er blevet endnu bedre end vi havde turde håbe på! Hver container udgør ca. 30 m2 Escape Room, og med den indretning vi har lavet virker det endnu større. I hvert Escape Room kan grupper af 2-6 personer få en intens og ekstraordinær Escape Room oplevelse, hvor de virkeligt er tænkt over detaljerne, og med de fire Escape Rooms i alt kan vi på samme tid have op til 24 personer i gang samtidigt.

Et helt nyt koncept:

Afdelingen i Søndervig er vores første afdeling med dette helt nye Escape Rooms setup. Derfor glæder vi os også ekstra meget, til at åbne her d. 14. april, så vi nu også i Søndervig at kunne give familier, venner og kollegaer nogle sjove, udfordrende og sammenholdsskabende oplevelser!

Escape Room Søndervig
Escape Room Søndervig