71 99 53 65 KONTAKT@LOCKED.DK

Sikkerhed

CORONA

https://coronasmitte.dk/raad-og-regler

Fra d. 1. August er det ikke længere et krav med Corona-pas når i besøget LOCKED. Vi opfordre dog stadig vores gæster til at have et Corona-pas.

Fra genåbningen d. 11. juni 2020 har vi indført særlige tiltag for at minimere smitterisikoen. Det betyder at vi rengør og afspritter oftere samt beder alle gæster om at afspritte deres hænder både før og efter deltagelse i Escape Room. Ydermere sørger vi for at hvert hold holder afstand til hinanden. Dette kan også betyde ved travlhed, at hold bedes om at vente udenfor indtil det tidligere hold har forladt bygningen.

Sikkerhed i Escape Rooms

Hos Locked har vi styr på sikkerheden! Det betyder f.eks. i forhold til Covid-19 at vi har indført særlige tiltag for at minimere smitterisikoen og i forhold til brandsikkerheden betyder det, at vores Escape Rooms er opbygget ud fra de gældende brandmæssige krav (læs mere nedenfor). 

Brandsikkerhed

Vores Escape Rooms er opbygget ud fra de gældende brandmæssige krav. Det betyder bl.a. at der i vores lokaler er installeret brandalarmer, nødbelysning samt oplyste flugtvejsskilte, som vil vise jer vej til nærmeste nødudgang i tilfælde af brand eller strømafbrydelse. Vores Escape Rooms er desuden forsynet med en panikknap som kan benyttes ved klaustrofobi eller utilpashed, og derved vil spillets stoppes og exit-døren automatisk åbne. Endvidere er alle vores Escape Rooms overvåget og vores personale uddannet i brandprocedure således at en hurtig evakuring kan sikres.