Udendørs escape room
Udendørs escape room
Udendørs escape room

Unterrichtung

Sie erhalten eine Ausrüstung und werden in die Stadt geschickt.

Udendørs escape room

rund um die Stadt

Sie werden durch die Stadt reisen, um Beweise zu finden.

Udendørs escape room

Fertigstellung

Der Mörder wird gefunden und die Ausrüstung wird übergeben

Lustige Detektivmission draußen in der Stadt

Outdoor-Fluchtspiel

– oplev byen på en ny og sjov måde

Udendørs escape room

PRAKTISCHE INFORMATIONEN

SICH FÜR DIE MISSION ANZIEHEN

  • Varighed: LOCKED Outdoor varer 90-120 minutter, afhængigt af gruppestørrelse og tempo.
  • Mobiltelefoner: Det er vigtigt, at én person fra gruppen har en fuldt opladt smartphone. Undervejs i spillet skal I nemlig bruge vores App sammen med de fysiske elementer.
  • Vejrforhold: Vores outdoor koncept foregår udendørs, så sørg for at være klædt på efter vejret og have behagelige sko til at gå i.
  • Gruppengröße: Jedes Team besteht aus 2-6 Personen. Wenn ihr eine größere Gruppe seid, könnt ihr euch in mehrere Teams aufteilen.
  • Aldersgrænse: LOCKED Outdoor er velegnet til både familier, venner og kollegaer (se uddybning nedenfor)*
  • Sprache: Bitte beachten Sie, dass LOCKED Outdoor auf Englisch durchgeführt wird (alle Videoelemente sind jedoch auf Dänisch untertitelt).

*Børn ned til 8-10 års alderen kan deltage sammen med voksne (der forekommer dog teaterblod på gerningsstedet). Minimumsalderen uden voksne er 13 år. Yngre deltagere skal være ledsaget af en voksen.

Uddybning:

Oplev det bedste udendørs escape game

Vigtigt at bemærke: Undervejs skal I bruge vores App, og det er derfor vigtigt, at én person i gruppen har en fuldt opladet smartphone.

Einführung

Forestil dig, at du er en modig efterforsker, der står over for en uopklaret forbrydelse. Et mord er begået, og det er op til dig og dit hold at opklare mysteriet. Velkommen til LOCKED Outdoor, den bedste udendørs escape room-oplevelse, der vil udfordre dine evner som detektiv og hvor I som gruppe vil få en både hyggelig, spændende og sammenholdsskabende oplevelse.

Über das Konzept

Vi har udviklet et LOCKED Outdoor, som et friskt og hyggeligt alternativ til vores traditionelle indendørs escape rooms. Her skal I rundt i byen for at opklare en fiktiv mordsag. Missionen starter i vores LOCKED-afdeling, hvor I vil få udleveret diverse udstyr i en praktisk rygsæk. Efterfølgende vil I blive præsenteret for selve gerningsstedet, hvor I vil få en grundig briefing om sagen. Herfra starter missionen, hvor I skal udforske byen og indsamle beviser med det formål at finde frem til morderen.

Case: Hvem myrdede Kevin?

I denne spændende efterforskningsoplevelse er du blevet udvalgt til at opklare mordet på en ung mand ved navn Kevin. Kevins lig er blevet fundet i et lagerrum, og herfra begynder din efterforskning. Med spændende spor foran dig, står du over for en undersøgende rejse gennem byen, hvor det ultimative mål er at finde ud af: Hvem myrdede Kevin?

Hvad er LOCKED Outdoor?

LOCKED Outdoor foregår, som navnet antyder, udendørs. Her skal du og din gruppe rundt i byen med det formål at opklare en mordsag. Det er en sjov oplevelse, som en mindre intens end et vores indendørs escape rooms, da I kan tage i det tempo i ønsker – enten stille og roligt eller s hurtigt som muligt hvis I vil gå efter en plads på highscorelisten.

I stedet for at være fanget i et lukket rum, skal I derimod udforske byens gader for at løse de gåder i stilles over for og forhåbentligt også finde den store sammenhæng der løser mordsagen. Det er en sand test af teamwork, skarpsindighed og kreativ tænkning, alt imens du nyder den friske luft og spændingen ved at være udenfor.

Hvordan fungerer det?

LOCKED Outdoor er designet til at være både spændende og hyggeligt. Du og dit hold vil blive udstyret med ledetråde og opgaver, der skal løses for at komme tættere på sandheden om Kevins mord. I løbet af spillet vil I blive testet i at tænke logisk, samarbejde og bruge jeres observationsevner for at finde de afgørende spor. Det er en sjov og spændende oplevelse, hvor hvert skridt bringer jer tættere på at afsløre morderen.

Passende påklædning

Da I vil være udendørs, er det vigtigt at vælge passende påklædning. Vælg tøj, der passer til det aktuelle vejr og vælg fodtøj, der at rart at gå i, da I skal forvente at gå minimum 3 km.

Vælg en højt rated udbyder

På markedet findes der mange udbydere af udendørs escape games, her er det vigtigt at læse anmeldelser på f.eks. Trustpilot inden du træffer det endelige valg.

Læs mere her: https://www.locked.dk/escapethecity/

Af andre udbydere kan f.eks. nævnes Operation Mindfall, Side Walkmystery, City Escape, UrbiHunt – alle med meget varierende kvalitet og oplevelse. Læs derfor altid anmeldelser inden booking.

Hos LOCKED går vi altid meget op i at sikre vores gæster en god oplevelse, uanset og i vælger vores Outdoor-koncept, vores Escape Rooms eller vores “ud-af-huset” Teambuilding.

Vi glæder os til at give dig og din venner, familie eller kollegaer en god oplevelse!

Bewertungen

- Unabhängig davon, wo Sie buchen/kaufen, sollten Sie immer die Bewertungen des Anbieters z. B. auf Trustpilot prüfen.

Kontakt

"