Outdoor Escape Game?

City Escape Aarhus

Hvilken udbyder skal du vælge?

Udendørs Escape games kan være et sjovt og anderledes alternativ til indendørs Escape Rooms – især i sommerhalvåret. Men der er allerede mange forskellige udbydere af Udendørs Escape Aarhus oplevelser, da opstartsinvesteringen er begrænset, da der blandt andet ikke er behov for fysiske lokaler. Vi har derfor udarbejdet denne guide til valg af udendørs Escape-udbydere, for at sikre du får en god oplevelse.

 

TIP: Husk altid at læse reviews / anmeldelser inden du booker

City Escape Aarhus

Rating: 4,8 / 5 stjerner

Pris: Fra 150 kr. / person

Med LOCKED Outdoor sikrer vi deltagerne en sjov og anderledes udendørs oplevelse. Deltagerne skal rundt i byen for at opklare en fiktiv mordsag. Vi er stolte over vores samlede rating på Trustpilot på 4,8/5 baseret på 295 anmeldersen.

City Escape Aarhus

Rating: 4,2 / 5 stjerner

Pris: Fra 125 kr. / person

UrbiHunt er et stil baseret udelukkende på telefonen. En 100% digital løsning gør konceptet let og billigt at skallere, men oplevelsen bliver desværre også derefter. 

City Escape Aarhus

Rating: 4,0 / 5 stjerner

Pris: Fra 189 kr. / person

Solve A Mystery er baseret på en udleveret kuvert med papirer og ikke yderligere udstyr. 

BIlleder fra Locked outdoor:

Om LOCKEDs outdoor koncept

Vi har udviklet et spændende udendørs escape game koncept, som vi kalder LOCKED Outdoor. Her skal I opklare en fiktiv mordsag. Missionen starter i vores LOCKED-afdeling, hvor I vil få udleveret diverse udstyr såsom en solid kuffert og en praktisk rygsæk. Efterfølgende vil I blive præsenteret for selve gerningsstedet, hvor I vil få en grundig briefing om sagen. Herfra starter missionen, hvor I skal udforske byen og indsamle beviser med det formål at finde frem til morderen.

Vigtigt at bemærke: Undervejs skal I scanne QR-koder, så det er nødvendigt, at mindst én person i gruppen har en fuldt opladet smartphone.

Kontakt os

"