Aarhus C

Aarhus’ største escape room

– 8 escape rooms lige i centrum af Aarhus

I Aarhus har vi i alt 8 Escape Rooms fordelt på 5 forskellige temaer: The Undead, Crime Scene, Kidnapped, Zodiac og Undercover. Du kan læse mere om vores Escape Room temaer nederst på siden.
LOCKED er beliggende lige ved Hovedbanegården og er med sine over 500 m2 Aarhus’ største Escape Room. 

Priser (LOW)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 175 kr. / person

4 personer = 200 kr. / person

3 personer = 225 kr. / person

2 personer = 250 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Priser (PEAK)

Pr. Escape Room

5-6 personer = 199 kr. / person

4 personer = 245 kr. / person

3 personer = 275 kr. / person

2 personer = 300 kr. / person

+6 personer = 2 Escape Rooms

ALLE PRISER ER PR. PERS. PR. RUM

Åbningstider

Mandag: 13.30 – 21.00 (Low)

Tirsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Onsdag: 13.30 – 21.00 (Low)

Torsdag: 13.30 – 21.00 (Mixed)

Fredag: 12.00 – 21.00 (Mixed)

Lørdag: 10.30 – 22.00 (Peak)

Søndag: 10.30 – 19.30 (Low)

Vores priser starter fra 175 kr/person. – priserne varierer afhængigt af om du ønsker at besøge os på de mest populære tidspunkter, eller om du vælger at besøge os på et af de mindre eftertragtede tidspunkter.

Se de aktuelle priser i bookingsystemet nedenfor.

BOOKING

 

Prøv også vores udendørs detektiv-mission i byen

Escape Room Aarhus
Escape Room Aarhus

THE UNDEAD

“I har meldt jer frivilligt som forsøgspersoner på hospitalet, da I desværre er smittet med den frygtelige zombievirus. Forskerne har længe arbejdet på at finde en modgift, men uden held – i hvert fald indtil nu… for den vaccine, der er blevet testet på dig ser ud til at virke! I mellemtiden er hele samfundet kollapset, og hospitalet er nu overrendt af zombier.
Det er nu op til dig og din gruppe at flygte.”

Escape Room Aarhus

UNDERCOVER

I er hemmelige agenter på en kritisk mission for at stoppe det private sikkerhedsfirma, Alpha Security, fra at sælge statshemmeligheder verden rundt. Agenten Helena Kane har været undercover i sikkerhedsfirmaet og har lagt planen for, at I kan bryde gennem deres sikkerhedssystemer og overvågning. Hun har skaffet jer et vindue på en time. Tiden er knap!

Escape Room Aarhus

CRIME SCENE

“Flere kvinder er de seneste måneder fundet myrdet og efterladt på rastepladser. Du og din politigruppe har stået på bar bund i sagen, men I har netop fået et anonymt tip. Tippet fører jer til en lægeklinik i centrum af Aarhus, som skal vise sig at gemme på en frygtelig hemmelighed…”  

Escape Room Aarhus

ZODIAC

“Zodiac er tilbage. I er fanget af seriemorderen og flugt er jeres eneste chance for overlevelse. Kan du og din gruppe slippe ud af Zodiac’s skjulested i tide? I har 60 minutter til at flygte, så i ikke ender som slaver i paradiset.”

Escape Room Aarhus

KIDNAPPED

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

Reviews

Escape Room Aarhus

Kontakt

Aarhus@Locked.dk

Ny banegårdsgade 45, Aarhus C

Frequently asked questions

Information

Kan børn deltage?

Ja, børn kan sagtens deltage sammen med voksne. Stemningen i vores Escape Rooms kan dog være lidt dyster, og der kan forekomme teaterblod (afhængigt af tema). Vi har ikke nogen direkte minimumsalder for børn, men vi anbefaler at børn er minimum 10 år i følge med voksne.

Uden voksne deltagere på holdet skal børn dog være minimum 15 år.

Må vi højst være 6 personer?

Ja og nej – I må maks. være 6 personer i et Escape Room, så hvis I er f.eks. 7 personer skal blot deles i to hold. Vi har flere identiske Escape Rooms, så I kan konkurrere direkte mod hinanden.

Hvilket sprog er det på?

Spillet er på engelsk men med danske undertekster på de videoelementer der forekommer.

Om LOCKED Escape Room Aarhus

Hos LOCKED er vi en af de førende udbydere af escape room oplevelser i Aarhus. Vi har i alt 8 Escape Rooms og tilbyder fem spændende temaer: Undead, Kidnapped, Crime Scene, Zodiac og Undercover. Hvert tema er omhyggeligt designet for at udfordre og underholde vores gæster på forskellige måder.

Escape rooms er en aktivitet, som er blevet mere og mere populær i Danmark i de seneste år. Hvis du leder efter noget sjovt og anderledes at lave med dine venner i Aarhus, så er en escape room oplevelse hos LOCKED det perfekte valg!

Hvad er et escape room?

Escape rooms er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor du og dit hold skal samarbejde om at løse opgaver og gåder enten for at komme ud af et rummet eller alternativt skal en specifik mission løses – begge dele indenfor 60 minutter. Det er en spændende og underholdende oplevelse med fokus på samarbejde og det er derfor perfekt for både venner og familier (børn anbefales dog at være +10 år og ifølge med voksne). Vores escape rooms er derudover også en god teambuilding øvelse til arbejdspladsen.

Hvad tilbyder vi i Aarhus?

Hos LOCKED tilbyder vi 5 forskellige temaer, som hver især er unikke og udfordrende. “Undead” handler om at overleve en zombie-apokalypse. “Kidnapped” kræver, at du skal undslippe din kidnapper. “Crime Scene” handler om at opklare en forbrydelse. “Zodiac” skal du flygte fra seriemorderes skjulested. I “Undercover” skal du infiltrere et sikkerhedsfirma, og skjule nogle vigtige dokumenter. Alle temaerne er omhyggeligt designet for at udfordre og underholde vores spillere på forskellige måder.

Hvorfor vælge LOCKED i Aarhus?

LOCKED er Aarhus’ største Escape Room, og har i alt lokaler på 520 m2. På nuværende tidspunkt har vi 8 Escape Rooms, men vi udvider til foråret 2024 med 1 rum yderligere, så vi i alt vil have 9 Escape Rooms fordelt på 6 temaer. Hos LOCKED fokuserer vi desuden på helhedsoplevelse, idet vi mener at oplevelsen allerede skal starte i det du træder ind af hoveddøren. Vi har derfor lagt meget energi i vores receptions- og lounge-områder, idet vi mener, at det er afgørende for at sikre den helt rette stemning og rammer og vores gæster.

Andre aktiviteter i Aarhus:

Hvis du er på udkig efter en mere rolig aktivitet i Aarhus, kan du overveje at besøge ARoS Kunstmuseum (https://www.aros.dk/), Den Gamle By (/dengamleby.dk/) eller Moesgaard Museum (https://www.moesgaardmuseum.dk/). Derudover er Aarhus også kendt for sine hyggeligt parker og f.eks. også Væksthusene i Botanisk Have (https://sciencemuseerne.dk/botanisk-have/).

Generelt er der mange spændende aktiviteter i Aarhus, som du kan udforske afhængigt af dine interesser og præferencer, og vi er hos LOCKED stolte af at være rangeret helt i toppen blandt alle disse aktiviteter.

 

OM LOCKED ESCAPE ROOM AARHUS

Escape Room Aarhus

Locked Escape Room Aarhus er beliggende lige midt i Aarhus C – faktisk kun 200 meter fra Bruuns Galleri og Banegården. Selvom vi er placeret helt centralt er vi ikke gået på kompromis med lokalerne. Faktisk har LOCKED Aarhus hele 420 stemningsfyldte kvadratmeter. LOCKED overtog lokalerne i 2021 og ombyggede lokalerne komplet. Tidligere er lokaler anvendt til fitnesscenter, men i dag huser lokaler 5 spændende Escape Rooms, som skal sikre familie, venner og kollegaer nogle gode oplevelser. I lokalerne er der gode loungeområder, hvor gæsterne kan hygge sig før og efter selve Escape Room oplevelsen.

LOCKED er kommet til Aarhus for at hæve niveauet for Escape Rooms og aarhusianerne hvordan en gennemført Escape Room oplevelse skal være – besøg os og oplev selv hvorfor Locked er Danmarks bedste Escape Room.

Du skal være helt tryg, når du besøger LOCKED, og derfor er der i vores Escape Rooms altid flere nødudgange som gør, at du altid kan forlade rummet hvis du har behov for det. Endvidere bliver alle vores Escape Rooms overvåget af vores instruktører hvilket sikrer, at alting altid er som det skal være.

Vi har samlet over 1300 5-stjernede anmeldelser, og du kan derfor trygt booke tid hos LOCKED Escape Room Aarhus – vi garanterer en god oplevelse!

Escape Room gæster

"ud-af-huset"-events

medarbejdere

lokationer

Escape Room Aarhus