71 99 36 21 kontakt@locked.dk

Top 5 tips til Escape Rooms

Nedenfor får du fem gode tips, som vil forøge dine chancer for at gennemføre et Escape Room

tilbud, nyheder, tips og tricks…

Tilmeld Nyhedsbrev

Top 5 tips til Escape Rooms

1. Lyt til dine holdkammerater

Kommunikation med dine holdkammerater er nøglen til succes. Vær opmærksom på at det ikke nødvendigvis er den der taler højest som den rigtige løsning. Så sørg for at lytte til hinanden og opmuntre til at alle kommer med inputs.

2. SAMARBEJDE ER NØGLEN - MEN DEL JER OP!

2. Samarbejde er nøglen – men del jer op!

Opdel og erober! Det virker bedre at opdele jer i mindre grupper, end at I alle sammen fokusere på samme gåde samtidigt. Ligeledes er det vigtigt, at kende til hinandens styrker og svagheder. Nogle er gode med tal, andre har nemmere ved at afkode mønstre og farver, og nogle tænker bare helt ud af boksen.  

3. Prøv at gennemskue helheden.

3. Prøv at gennemskue Helheden

I skal ikke blive for fokuseret på de enkelte gåder! Husk at holde overblikket over synlige gåder, og hvilke genstande I har til rådighed. Det kan være en god idé, at lade en fra holdet holde overblikket over gåder, genstande, rækkefølge osv.

4. Organiser de funde genstande.

4. ORGANISER DER FUNDE GENSTANDE

Det hjælper at organiserer de genstande I finder undervejs. Det giver dig også muligheden for at sammenholde relaterede genstande – så du ved hvor de er når de skal bruges.

5. Ha' det sjovt!

5. HA’ DET SJOVT!

Sidst men ikke mindst husk at ha’ det sjovt! At prøve et Escape Room skal først og fremmest underholde og skabe glæde – endvidere er det særdeles godt til teambuilding og styrke relationer blandt venner, kollegaer eller familiemedlemmer.

5 ud af 5 stjerner!

Locked Escape Room i Herning har fået over 200 anmeldelser og har 5 ud af 5 stjerner – både på Facebook, Tripadvisor og Google!