Top 5 tips til escape rooms

– Sådan vinder du i et escape room!

Tips til Escape Rooms

1. LYT TIL DINE HOLDKAMMERATER

Kommunikation med dine holdkammerater er nøglen til succes. Vær opmærksom på at det ikke nødvendigvis er den der taler højest som har den rigtige løsning. Så sørg for at lytte til hinanden og opmuntre til at alle kommer med inputs.

2. SAMARBEJDE ER NØGLEN – MEN DEL JER OP!

Opdel og erober! Det virker bedre at opdele jer i mindre grupper, end at I alle sammen fokusere på samme gåde samtidigt. Ligeledes er det vigtigt, at kende til hinandens styrker og svagheder. Nogle er gode med tal, andre har nemmere ved at afkode mønstre og farver, og nogle tænker bare helt ud af boksen.

3. PRØV AT GENNEMSKUE HELHEDEN

I skal ikke blive for fokuseret på de enkelte gåder! Husk at holde overblikket over synlige gåder, og hvilke genstande I har til rådighed. Det kan være en god idé, at lade en fra holdet holde overblikket over gåder, genstande, rækkefølge osv.

4. ORGANISER DE FUNDnE GENSTANDE

Det hjælper at organiserer de genstande I finder undervejs. Det giver dig også muligheden for at sammenholde relaterede genstande – så du ved hvor de er når de skal bruges.

5. HA’ DET SJOVT!

Sidst men ikke mindst husk at ha’ det sjovt! At prøve et Escape Room skal først og fremmest underholde og skabe glæde. Escape Rooms er generelt særdeles godt til teambuilding for både venner, familie og kollegaer.

Hermed fik du vores 5 tips til at gennemføre et Escape Room, er du fortsat interesseret, så kan du i denne Youtube-Video se nogle af de fejl som vores amerikanske kollega ofte oplever Escape Room deltagere lave.  

– og har du endnu ikke 100% styr på hvad et Escape Room egentligt er, så kan du med fordel læse mere HER.

Klar til at booke?

Locked - Escape Rooms

LOCKED er den udbyder med fleste Escape Room afdelinger i Danmark. Vi går op i at skabe en rigtig fed stemning i alle vores afdelinger, og derfor kan du forvente at prøve nogle af landets bedste Escape Rooms – uanset hvilken afdeling du vælger. Escape Room har været præget at stor forskel på kvaliteten, og vi vil nu gøre det muligt for alle i Danmark at prøve et godt Escape Room hvor du som gæst er i fokus. Vi glæder os til at give dig, dine venner, familie eller kollegaer en sjov og udfordrende oplevelse.