Locked Samarbejdspartner Teambuilding

TEAMBUILDING SAMARBEJDSPARTNERE

Nuværende samarbejdspartnere:

Himmerland Golf- & Sparesort

Hos Himmerland har vi bl.a. en fast aftale om at afholde Teambuilding-events for alle Jysk-elever.

Volkerts Fylke

Kolding

Event, gastro og konference. Volkerts fylke afholder events for større grupper og vi leverer teambuildingen.

Kysthotellet

Grenaa

Kysthotellet ligger placeret i naturskønne omgivelser, og har de perfekte lokaler til eventafholdelse. 

Munkebjerg Hotel

Vejle

Fængslet

Horsens

På FÆNGSLET i Horsens har vi også en LOCKED afdeling med vores populære Escape Rooms. Til større grupper har FÆNGSLET de helt idéelle lokaler til vores teambuilding. 

Centralværkstedet

Aarhus C

I Aarhus anbefaler vi at gøre brug af Centralværkstedet lokaler. Disse har et urbant, industrielt look som bidrager til en ekstra god stemning. 

Horisont Hotel og Konference

Aarhus N

Hotel Oasis

Aarhus C

Sostrup slot og kloster

Grenaa

Scandic Regina Hotel

Herning

Hotel Opus

Horsens

Scandic Bygholm Park

Horsens

Frederik VI’s Hotel

Odense

Hotel Comwell H-C. Andsersen

Odense

Scandic Silkeborg

Silkeborg

Hotel Aarslev Kro

Brabrand

Comwell Kellers Park

Vejle

Papirsfabrikken/ Radisson Blu

Silkeborg

Remissen

Brande

Dolphin Hotel

HERNING

Turbinehallen

Aarhus C

Nær filmbyen i Aarhus findes Turbinellen som har de helt perfekte rammer til større arrangementer. Her har vi tidligere bl.a. afholdt et teambuilding-event for 180 fra Bestseller. Se mere information om steder på linket til højre. 

Radisson, Hotel Papirfabrikken

Silkeborg

Samarbejdspartnere

Teambuilding “ud-af-huset”

– vi garanterer en sjov & anderledes oplevelse

Med vores to teambuilding-koncepter BOMBSQUAD & UNSOLVED garanterer vi en sjov og udfordrende oplevelse, hvor deltagerne vil få testet deres samarbejdsevner. For at løse missionen skal de være pragmatiske, detaljeorienterede og vigtigst af alt gode til at samarbejde. Deltagerne vil blive inddelt i mindre grupper af 4-7 personer hvor alle har den samme mission. Hvem kan mon få løst missionen først?

Locked Samarbejdspartner Teambuilding
Locked Samarbejdspartner Teambuilding

Vil du også være samarbejdspartner?

 

KONTAKT OS PÅ MAIL: EVENT@LOCKED.DK

– ELLER RING PÅ TLF. 71 99 36 21

Om vores teambuilding

Hos Locked har vi udviklet teambuilding-koncepterne BombSquad & Unsolved, som er optimeret til større grupper. Koncepterne er udviklet med det formål at teste deltagernes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt. Kort fortalt skal I opdelt i taskforces a’ 4-7 personer samarbejde om at forhindre et terrorangreb eller opklare en mordsag.

1. MÅLRETTET TEAMBUILDING

Intentionen bag teambuilding kan være forskellig fra virksomhed til virksomhed. Måske står I over for en organisations ændring som kræver refleksion og omstillingsparathed. Eller måske trænger I bare til et afbræk i hverdagen hvor formålet hovedsageligt er ”ryste sammen tur ”, og fokus på at styrke de sociale relationer. Uanset hvad målet er, er det vigtigt at jeres teambuilding aktivitet tilpasses jer behov, ønsker og mål.

Vores teambuilding til virksomheder er bygget op omkring “brain games”, hvilket vil sige at I ikke er fysisk aktive, men derimod hovedsageligt bruger jeres hoved. Vores koncepter at til formal at teste og forbedre måden i kommunike på internt.

2. ENGAGEREDE INSTRUKTØRER

For at hvert event bliver en succes, er det helt afgørende at have de bedste instruktører, og derfor er dette et område vi har særligt stort fokus på. Vores instruktører er nøje udvalgt og er alle topengagerede! Vores instruktøres fornemste opgave er at sikre, at I bliver guidet igennem vores spil på bedst mulig måde. Ovenstående sikrer at Lockeds teambuilding til virksomheder er blandt landets bedste.

3. SIKKERHED

Der er absolut intet usikkert ved vores koncepter, så I kan være ganske trygge.

Nogen mennesker synes teambuilding er fantastisk, men for andre kan det være ret så grænseoverskridende. For at det kan blive en god oplevelse for alle, er det vigtigt at instruktøren hele tiden sikre sig at alle er med, at de føler sig velinformeret og trygge.

4. “UD-AF-HUSET”-TEAMBUILDING

Vores koncepter er udviklet således at vi kan pakke dem i en af vores biler og komme ud til jer. Vi kan tilpasse os næsten alle lokationer, hvilket vil sige at vi kan afholde vores teambuilding til virksomheder i alt fra en stort lager til en lille tandlægeklinik. Det eneste vi har brug for at faktisk adgang til strøm.

Vores teambuilding er derfor ideel uanset om I ønsker en sammenholdsskabende oplevelse fredag efter fyraften, en sjov start på firmafesten eller noget helt tredje.

5. TEAMBUILDING ER FOR ALLE

Alle skal kunne deltage i teambuilding aktiviteten. Det vigtigt at alle uanset personlighed og fysik får en succesrig oplevelse. Det er på den måde at teambuilding giver mening og bidrager med udvikling til medarbejderen, teamet og virksomheden.