71 99 53 65 KONTAKT@LOCKED.DK
Bombsquad

BOMBSQUAD

“Dig og dit bomberydningshold er tilkaldt til et muligt terrorangreb, og da I ankommer opdager I hurtigt, at der her er tale om et meget velorganiseret terrorangreb, hvor den fysiske bombe kun er en del af et langt større spil. Dig og dit team er nødt til at løse adskillige opgaver og udfordringer, før I kan få adgang til bombe og  forhåbentligt desarmere den før det er for sent!”

  • Sværhedsgrad: 70%
  • Teambuilding: 100%
  • Underholdning: 100%
Bombsquad

Sværhedsgrad

BombSquad er Lockeds mest populære teambuildingkoncept. Vi garanterer at I vil blive udfordret og at jeres samarbejdsevner vil blive sat på prøve.

Teambuilding

Terroristerne har opsat et spil bestående af spor, som i sidste ende vil hjælpe jer med at desamerer bomben. Effektiv kommunikation og samarbejde er nøglen til at løse opgaven.

Underholdning

Vores koncepter har stort fokus på teambuilding, men vigtigst af alt er de sjove! – Vi garanterer alle en god og sammenholdsskabende oplevelse!

Vores teambuilding-events kan både afholdes hos os eller som “ud-af-huset” events hvor vi pakker bilen og kommer til jer. Vi har i 2019 afholdt over 200 teambuilding-events og tør derfor godt garantere en god oplevelse!

– Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 71 99 36 21 eller sende en mail til Kontakt@Locked.dk for at høre nærmere. ☎️

Martin Høeg

Medejer, Locked ApS

Få et uforpligtende tilbud:

Bombsquad

Beskrivelse af BombSquad:

Hos Locked har vi udvikletteambuilding-koncepterne BombSquad og Rejseholdet som er optimeret til større grupper. BombSquad som denne side omhandler er vores mest populære teambuilding-koncept, som er udviklet med det formål at teste deltagernes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt. Kort fortalt skal I opdelt i taskforces a’ 5-8 personer samarbejde om at forhindre et terrorangreb – helt konkret skal en bombe desarmeres indenfor 75 minutter!