Innovativ Teambuilding

Teambuilding

Innovativ Teambuilding

Teambuilding

Sjov & Innovativ teambuilding!

Teambuilding “ud-af-huset”

– Kan I samarbejde effektivt og få desarmeret bomben i tide?

Med BOMBSQUAD garanterer vi en sjov og udfordrende oplevelse, hvor I vil få testet jeres samarbejdsevner. For at løse missionen skal I være pragmatiske, detaljeorienterede og vigtigst af alt gode til at samarbejde. I vil blive inddelt i mindre grupper af 4-7 personer hvor alle har den samme mission. Hvem kan mon få desarmeret bomben først?
(Konceptet kan tilpasses alle lokationer. Vores eneste krav er et bord pr. 5 personer samt adgang til strøm.)

Teambuilding
Teambuilding

Priser:

Teambuilding

Standard-pakken indeholder:

  • Komplet spil: “Bombsquad”
  • Energisk instruktør(er)
  • Koordinering via mail eller telefon
Teambuilding

Premium-pakken indeholder:

  • Komplet spil: “Bombsquad”
  • Energisk instruktør(er)
  • Koordinering via mail eller telefon
  • Valgfrit sprog (Dansk eller Engelsk)
  • Vi medbringer AV-udstyr
  • Pokal og præmie til vinderholdet

Det siger tidligere kunder:

Vi garanterer en god oplevelse!

– Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 71 99 36 21 eller sende en mail til Event@Locked.dk for at høre nærmere. ☎️

Martin Høeg

Medejer, Locked ApS

KONTAKT OS PÅ MAIL: EVENT@LOCKED.DK

– ELLER RING PÅ TLF. 71 99 36 21

Om BombSquad

Hos Locked har vi udviklet teambuilding-konceptet BombSquad, som er optimeret til større grupper. BombSquad er udviklet med det formål at teste deltagernes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt. Kort fortalt skal I opdelt i taskforces a’ 4-7 personer samarbejde om at forhindre et terrorangreb – helt konkret skal en bombe desarmeres indenfor 70 minutter!

1. MÅLRETTET TEAMBUILDING

Intentionen bag teambuilding kan være forskellig fra virksomhed til virksomhed. Måske står I over for en organisations ændring som kræver refleksion og omstillingsparathed. Eller måske trænger I bare til et afbræk i hverdagen hvor formålet hovedsageligt er ”ryste sammen tur ”, og fokus på at styrke de sociale relationer. Uanset hvad målet er, er det vigtigt at jeres teambuilding aktivitet tilpasses jer behov, ønsker og mål.

Vores teambuilding til virksomheder er bygget op omkring “brain games”, hvilket vil sige at I ikke er fysisk aktive, men derimod hovedsageligt bruger jeres hoved. Vores koncepter har til formål at teste og forbedre jeres samarbejdsevner, og samtidig give deltagerne en sjov og anderledes oplevelse.

2. ENGAGEREDE INSTRUKTØRER

For at hvert event bliver en succes, er det helt afgørende at have de bedste instruktører, og derfor er dette et område vi har særligt stort fokus på. Vores instruktører er nøje udvalgt og er alle topengagerede! Vores instruktøres fornemste opgave er at sikre, at I bliver guidet igennem vores spil på bedst mulig måde. Ovenstående sikrer at Lockeds teambuilding til virksomheder er blandt landets bedste.

3. SIKKERHED

Der er absolut intet usikkert ved vores koncepter, så I kan være ganske trygge.

Alle kan være med, da det kun er jeres hoved der er på overarbejde, og I ikke skal være fysisk aktive. 

4. “UD-AF-HUSET”-TEAMBUILDING

Vores koncepter er udviklet således at vi kan pakke alt i vores biler og komme ud til jer. Vi kan tilpasse os næsten alle lokationer, hvilket vil sige at vi kan afholde vores teambuilding til virksomheder i alt fra en stort lager til et lægehus. Det eneste vi har brug for at adgang til strøm og et bord pr. 5 deltagere. 

Vores teambuilding er derfor ideel uanset om I ønsker en sammenholdsskabende oplevelse fredag efter fyraften, en sjov start på firmafesten eller noget helt tredje.

5. VORES TEAMBUILDING ER FOR ALLE

Alle skal kunne deltage i vores teambuilding-aktivitet. Derfor er det designet, så alle uanset fysiskform kan deltage. Vi har desuden designet det således, at det er let at leve sig ind i historien og sidst men ikke mindst opstår der konkurrence mellem holdene, hvilket bidraget med ekstra engagement.