INNOVATIV TEAMBUILDING

Kontakt osSe priser

INNOVATIV TEAMBUILDING

Kontakt osSe priser
Teambuilding
Teambuilding
Teambuilding
Teambuilding

Få konceptet forklaret på 1 minut

Vælg mellem to scenarier

BOMBSQUAD

I dette scenarie skal I forsøge at gennemføre optagelsesprøven til Forsvaret specialenhed ‘Bombsquad’. I vil være opdelt i grupper a’ 4-6 personer. Hvert hold vil have et sæt bestående af flere aflåste kasser, en kuffert og bærbar computer til rådighed (se sættet ovenfor).

Kan du og dit hold mon nå at desarmere bomben i tide?

UNSOLVED

I dette scenarie skal I forsøge at opklare en fiktiv mordsag. I vil være opdelt i grupper a’ 4-6 personer. Hvert hold vil have et sæt bestående af flere aflåste kasser, en kuffert og bærbar computer til rådighed (se sættet ovenfor).

Kan du og dit hold finde frem til morderen?

Priser

Reviews

Virksomhedskunder

Teambuilding

“Mega fedt, topprofessionelt gennemført og struktureret eksekvering – thumbs up herfra!”

Louise, KMD

Teambuilding-event for 200 personer

Få et uforpligtende tilbud – udfyld formularen nedenfor:

Teambuilding

Kontakt / Booking

Send en forespørgsel til os på mail, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Lad os i fællesskab finde den optimale løsning for jer.
– Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 71 99 36 21 eller sende en mail til Event@Locked.dk for at høre nærmere. ☎️

Jonas Petersen
Teambuilding-ansvarlig, LOCKED

Event@Locked.dk

71 99 36 21

Hvem er LOCKED?

Teambuilding

Du kender os måske fra Løvens Hule hvor LOCKED deltog i 2021. Her fik vi Jan Lehrmann og Mia Wagner med som investorer. Siden har LOCKED vokset sig større, og vi er i dag landets største udbydere af Escape Rooms med 9 lokationer. Endvidere har vi nu også stort fokus på vores innovative teambuilding-koncepter til større grupper, hvor vi i øjeblikket afholder +30 events månedligt.

Se udtalelser fra virksomheder & samarbejdspartnere nedenfor:

Teambuilding

Her ses Anna Grantland og Martin Høeg, da de i 2021 deltog i Løvens Hule.

Vores tilgang til teambuilding:

Hos LOCKED har vi fokus på at skabe og styrke sammenhold mellem mennesker. Det gør vi med vores innovative teambuilding-konceptet, som har til formål både at udfordre og underholde deltagerne. Helt konkret er vores teambuilding opbygget omkring realistiske scenarier hvor deltagerne f.eks. skal forsøge at forhindre et terrorangreb eller opklare en mordsag. Teambuildingen er designet til større grupper fra 10 og helt op til 400 personer. Her vil deltagerne være opdelt i mindre hold a’ ca. 5 personer, hvor de skal samarbejde om at løse opgaver med fokus på logisk tænkning og samarbejde. Missionen vil være tidsbegrænset således at deltagerne skal nå at desarmere bomben eller opklare mordsagen indenfor en tidsgrænse. Denne tidsgrænse vil som udgangspunkt være 70 minutter således at hele konceptet i alt har en varighed af ca. 90 minutter inklusiv introduktion og afslutning.

Teambuilding:

Inden for kategorien teambuilding findes mange forskellige virksomheder som tilbyder vidt forskellige aktiviteter af meget forskellige kvalitet. Hos LOCKED vil vi gerne give virksomheder og kolleger en ny, innovativ og effektiv måde at få teambuilding ind i organisationen på. Vi har formået at skabe et koncept, som alle finder spændende og har let ved at leve sig ind i. Endvidere kræver konceptet ikke fysisk aktivitet – det er kun hovedet der er på overarbejde – og alle vil derfor kunne deltage uanset fysisk formåen.

Kort opsummeret:

Hos LOCKED styrker vi sammenholdet.

Hovedkontor

Ny Banegårdsgade 45,
Aarhus C

Kontakt

71 99 36 21
Event@Locked.dk

Telefontid

(Teambuilding)
Mon-Fri: 10-18