REJSEHOLDET

“I tilkaldes da Caroline Nybro er meldt savnet i over 48 timer. Sagen ligner et klassisk jalousidrama… dog opdager I hurtigt sagens mystiske karakterer, med utallige åbne spørgsmål.”
..kan du og dine kollegaer opklare mordsagen?
  • Sværhedsgrad: 80%
  • Teambuilding: 100%
  • Underholdning: 100%

Sværhedsgrad

Rejseholdet er Lockeds nyeste og sværeste teambuildingkoncept. I vil med garanti blive udfordret og sætte jeres samarbejdsevner sat på prøve.

Teambuilding

Konceptet er opbygget således at I vil stå overfor mange forskellige spor og opgaver, som i sidste ende skal lede jer frem til morderen – kommunikation og samarbejde er nøglen til succes.

Underholdning

Vores koncepter har stort fokus på teambuilding, men vigtigst af alt er de sjove! – Vi garanterer alle en god og sammenholdsskabende oplevelse!

Vores teambuilding-events kan både afholdes hos os eller som “ud-af-huset” events hvor vi pakker bilen og kommer til jer. Vi har i 2019 afholdt over 200 teambuilding-events og tør derfor godt garantere en god oplevelse!

– Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 71 99 36 21 eller sende en mail til Kontakt@Locked.dk for at høre nærmere. ☎️

Martin Høeg

Medejer, Locked ApS

Få et uforpligtende tilbud:

Beskrivelse af REJSEHOLDET:

Rejseholdet er udviklet til større grupper, og har til formål at teste jeres evne til at samarbejde og kommunikere effektivt. I grupper a’ 5-8 personer vil i skulle samarbejde om at opklare mordsagen – vi garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse.