Briefing

I får udleveret udstyr og bliver sendt ud i byen

rundt i byen

I skal rundt i byen for at finde bevismateriale

Afslutning

Morderen er fundet og udstyret afleveres

Sjov detektiv mission i Aarhus by

Udendørs Escape Game i Aarhus

LOKATION OG MØDESTED

MØDESTED: NY BANEGÅRDSGADE 45, AARHUS C

Hos LOCKED har vi fysiske lokaler i Aarus, og i møder derfor ind på vores adresse Ny Banegårdsgade 45.

Modsat flere af vores konkurrenter vil i her blive mødt af en instruktør som vil udlevere jeres udstyr og fortælle jer om koncept. I vil her også blive præsenteret for gerningsstedet, hvor i vil modtage en dybdegående instruktion inden i på egen hånd sendes ud i byen for at løse mordsagen.

Efter at have fundet morderen og løst missionen afleverer i udstyret på mødesteds-lokationen.

PRAKTISK INFORMATION

BLIV KLÆDT PÅ TIL MISSIONEN

 • Varighed: LOCKED Outdoor varer ca. 2 timer, afhængigt af gruppestørrelse og tempo.
 • Mobiltelefoner: Det er vigtigt, at mindst én person fra gruppen har en fuldt opladt smartphone. Undervejs i spillet vil der være behov for at scanne QR-koder for at indsamle vigtige spor og oplysninger.
 • Vejrforhold: Vores outdoor koncept foregår udendørs, så sørg for at være klædt på efter vejret og have behagelige sko til at bevæge sig rundt i byen.
 • Gruppestørrelse: Hvert hold består af 2-6 personer. Hvis I er en større gruppe, kan I opdeles i flere hold.
 • Aldersgrænse: LOCKED Outdoor er velegnet til både familier, venner og kollegaer.

Børn ned til 10-12 års alderen kan deltage sammen med voksne (der forekommer dog teaterblod på gerningsstedet).Minimumsalderen uden voksne er 15 år og opefter. Yngre deltagere skal være ledsaget af en voksen.

BOOKING

Se ledige tider og book nedenfor

   

  LOCKED OUTDOOR

  Case: Who Killed Kevin?

  I denne intense efterforskningsoplevelse er I blevet udvalgt til at opklare mordet på en ung mand ved navn Kevin. Ligget af Kevin er fundet i en varevogn gemt væk i en skummel garage i Aarhus C, og herfra starter jeres efterforskning. Med spændende gåder og ledetråde foran jer, står I over for en udfordrende opgave med det ultimative mål om at afsløre sandheden bag dette grusomme mord. Hold sammen, analyser beviserne og lad retfærdigheden sejre.

  • SVÆRHEDSGRAD: 60% 60%
  • SCARE FACTOR: 30% 30%
  • FUN FACTOR: 100% 100%

  Om konceptet

  Med LOCKED Outdoor har vi skabt et spændende udendørs escape game, der udspiller sig i byens rum. Du begynder i vores LOCKED-afdeling i Aarhus centrum, hvor du vil modtage udstyret, herunder en robust kuffert og en rygsæk. Derefter vil du blive præsenteret for gerningsstedet og modtage en briefing om mordsagen. Nu starter jeres mission, hvor I skal udforske byen og samle beviser for at afsløre morderens identitet – forhåbentlig.
  Bemærk: Undervejs vil I skulle scanne QR-koder, og det er derfor vigtigt, at mindst én person i gruppen har en fuldt opladt smartphone. Kom og test jeres detektivevner find frem til morderen der dræbte Kevin.

  anmeldelser

  – Uanset hvor du booker / køber bør du altid tjekke anmeldelser på Trustpilot eller andre platforme.

  Kontakt os

  "