71 99 53 65 KONTAKT@LOCKED.DK

Vi tilbyder:

Teambuilding og teamudvikling
Spil-typerReferencer

Teambuilding / teamudvikling

Ved teambuilding fokuserer vi på at give jer nogle gode oplevelser sammen, og ved teamudvikling bygger vi et niveau oven på teambuilding og kombinerer den med undervisning i personprofiler og gruppedynamikker (se video til højre). 

Vi afholder også heldagsevents med fokus på samarbejde og kommunikation. Dagen vil indeholde fuld forplejning, teambuildingaktiviteter (både Escape Rooms og vores teambuilding-koncepter) samt undervisning i personprofiler og gruppedynamikker. Ved vores heldagsevents har vi for alvor mulighed for at give jer nogle konkrete værktøjer med hjem, som både kan være med til at øge sammeholdet og effektiviten på jeres arbejdsplads.     

Teambuilding

I vores teambuilding fokuserer vi på at give jer nogle gode oplevelser sammen, for derved at styrke jeres relationer internt. Vores teambuilding tager udgangspunkt i et konkret scenarie som f.eks. et fiktivt terrorangreb: I er indsatsstyrken som har til opgave at forhindre bomben i at springe!

Teamudvikling

Når vi tilbyder teamudvikling tilføjer vi et ekstra niveau – nemlig læring. Undervisningen i personprofiler og gruppedynamikker giver indsigt og forståelse for den enkeltes styrker samt udviklingspunkter.

Heldagsevents

Hvis dig og dine kollegaer for alvor vil se udvikling kan vi tilbyde at arrangere et heldags event. Programmet vil blive sammensat i samarbejde med jer, men vil bl.a. indeholde teambuilding, teamudvikling, foredrag/undervisning samt evt. forplejning.

Ring på Tlf: 71 99 36 21 – så kan vi i fællesskab finde det arrangement som passer bedst til jer.

Anna Grantland

Partner, Locked ApS

Få det bedste frem i dig selv og dine kollegaer!

Teambuilding og teamudvikling

Som virksomhed står man i dag over for mange udfordringer. Medarbejdertrivsel og kultur er bestemt vigtige fokusområder – herunder er teambuilding og teamudvikling særdeles effektivt.

Ønsker du at fastholde dine dygtigste medarbejdere? Ønsker du at booste dine teams performance? Ønsker du at sikre at godt arbejdsmiljø og styrke de sociale relationerne på tværs af afdelingerne?

– Så kan du fordel tage kontakt til Locked Event! 

Vil man gerne være en god arbejdsplads er det vigtigt, at kunne stille sig kritisk i forhold til virksomhedens arbejdsmiljø – der vil sandsynligvis altid være plads til forbedringer.

Effekten af teambuilding

Teambuilding og teamudvikling kan gøre en forskel!

Teambuilding og teamudvikling kan hjælpe en virksomhed med at sætte fokus på de områder som ikke måtte fungere optimalt i den pågældende virksomhed. Når man sammensætter et team er det ikke nok at sætte f.eks. 8 fagligt dygtige og kompetente mennesker sammen, teamets succes er afhængig af den samlede indsats og den interaktion der er imellem medarbejderne. Ved du hvordan dine medarbejdere agere i forskellige situationer? – og har du sat fokus på at højne arbejdsmiljøet i din virksomhed? Teamudvikling har til formål at udvikle teamsamarbejdet, således at dette bliver optimalt.

Hvorfor vælge teamudvikling?
  • Sammensætte nogle succesrige og effektive teams
  • Få indblik i egne og andres roller i teamet
  • Kan målrette træning og udviklingen af teamet, så de er klædt på til hver enkelt opgave
  • Bevidsthed omkring de behov som bidrager til et godt team

Teambuilding kan være en stor hjælp når vi taler om problematikker imellem kulturer og samarbejde mellem landegrænser. Det at mødes og bruge tid sammen, hvor man lærer hinanden at kende, giver et godt fundament til en bedre kommunikation og samarbejde. Samtidig udløser det en større forståelse og empati fordi man er mere bevidst om, hvad der ligger forud for den enkeltes handlinger og udtalelser.

Virksomhedens uvurderlige værktøj
  • Arbejde mere målrettet med den enkelte medarbejder
  • Være mere bevidst om hensyn til den enkelte
  • Fastholdelse i jobbet
  • Mindske fravær
  • Skræddersy medarbejderens karriereforløb.

Læs mere om teambuilding og teamudvikling her: Teambuilding og teamudvikling