teambuilding

Vi er specialister i teambuilding til virksomheder

 

Landsdækkende

Vi har base i det midtjydske, men kører over hele landet. Vi fylder derfor bilen og kommer ud til jer.

Realistiske Spil

Vores spil tager udgangspunkt i realistiske scenarier, hvilket sikrer at alle lever sig ind i vores spil. 

Prismatch

Vi tilbyder gennemførte teambuilding-koncepter til markedets bedste priser.

Hos Locked garanterer vi en god oplevelse! Vi er endda så selvsikre, at vi lover tilfredshedsgaranti.

Martin Høeg

Medejer, Locked ApS

[rpt name=”prisliste”]

Ring på tlf: 71 99 36 21 – så kan vi i fællesskab finde det teambuilding-arrangement som er optimalt til netop jer!

Anna Grantland

Medejer, Locked ApS

Teambuilding i forbindelse med:

Rekruttering

Du kender sikkert det, at du har haft en kommende medarbejder til samtale og tænker efterfølgende, hvor passer han/hun bedst ind? I hvilket team kan jeg udnytte kandidatens potentiale og skabe det mest effektive team? Det er her teambuilding kan hjælpe dig – som den gode chef du er, har du allerede gjort et godt forarbejde med dine øvrige medarbejdere som nemlig har deltaget i en af Locked ´s mange tilbud. Og her har du fået et overblik over dine ansattes kompetencer, styrker og svagheder. Du har nu meget nemmere ved at placere en medarbejder i det rigtige team.

Arbejdsmiljø

Du kender måske til det at have en sygemeldt medarbejder? Eller konflikter imellem ansatte, som ikke altid udvikler sig godt? Eller du har måske prøvet flere tiltag for, at få det psykiske arbejdsmiljø til at fungere, men ikke helt kommet i mål? Så kan teambuilding helt sikkert hjælpe dig – det kendskab som du men i særdeleshed også din medarbejder kan få via teambuilding, kan give en stor indsigt i ens kvalifikationer, potentiale samt stærke og svage sider. Ofte kan man blive overrasket og det kan også lægge op til nye spørgsmål. Hvem tager den endelig beslutning? Og hvilke medarbejdere holder sig lidt tilbage? I opdager måske faglig kompetence hos en medarbejder, som I slet ikke har set eller gjort brug af?  Teambuilding kan man kombinere med vores tilbud omkring undervisning i personprofiler og gruppedynamikker – Som vi helt klart vil anbefale. Se priser her: https://event.locked.dk/priser/

 

Ledelse

Du vil helt sikkert gerne være en chef som er bevidst om dine medarbejderes kvaliteter samt hvilke egenskaber, der kan hjælpe dig til, at dit firma opnår succes. En virksomhed hvor man er bevidst om sine medarbejdere skaber helt automatisk et godt arbejdsmiljø som er fundamentet i en sund virksomhed. Arbejdspladsen er jo det sted, hvor de ansatte bruge det meste af deres tid og derfor er det vigtigt, at man har det godt socialt men også professionelt. Teambuilding styrker relationer blandt kollegaer og er en investering i trivsel. 

Salg- og kommunikationsopgaver

Du kender sikkert til kollegaer der har fortalt omkring en salgssituation, som ikke helt endte som de havde ønsket sig? Eller når du har, måtte ansætte en ny til teamet, tænkt tankerne, er der slagskraft nok hos denne medarbejder?  Når man bruger teambuilding bliver du langt bedre til at forstå, forbedre og formidle din kommunikation. Det at være en god menneskekender er altafgørende for at kunne sætte sig i kundens sted, og få en god forståelse for, hvor man kan være behjælpelig. At ville tage sig tiden til, at stille et par uddybende spørgsmål, giver en langt større sandsynligheden for et salg. Fx hvis man til tider kan være meget direkte i sin tilgang, så er det netop vigtigt at gå nænsomt frem med den stille køber, så man ikke taber ham og salget på gulvet.

Resultater af teambuilding

Efter et teambuilding-arrangement vurdere langt størstedelen, at det har været en succes. Det er vigtigt at have for øje hvad målet med dette arrangement var. Skulle medarbejderne have en sjov og fælles oplevelse eller var det for at arbejde med konkrete udfordringer på arbejdspladsen? Man skal huske på at teambuilding ikke er et redskab til at finde negative ting frem hos medarbejderen, men derimod et redskab der kan gøre en bevidst om ens stærke og svage sider, og vi vil vel alle gerne være den bedste udgave af os selv. Aktiviteten skulle gerne skabe grobund for en refleksion mellem aktiviteten og medarbejderens daglige job funktioner og udfordringer samt skabe en adfærdsændring på længere sigt.