Rejseholdet

BOMBSQUAD

Teambuilding til virksomheder ⇢ “ud af huset”

Sjov, Anderledes & Lærende Teambuilding

 

Vores teambuilding bygger på spænding, mystik og samarbejde. Alle kan være med da det ikke kræver fysisk aktivitet – til gengæld vil jeres interlekt blive testet på en sjov og anderledes måde.

 

Sjovt, anderledes og lærende – vi leverer Danmarks bedste “ud af huset”-teambuilding! ?? Vi garanterer en god oplevelse, hvor jeres samarbejdsevner vil blive testet. ✅
Martin Høeg

Medejer, Locked ApS

Ring på tlf: 71 99 36 21 – så kan vi i fællesskab finde det arrangement som passer bedst til jer.

Anna Grantland

Medejer, Locked ApS

Teambuilding til virksomheder

1. Målrettet teambuilding

Intentionen bag teambuilding kan være forskellig fra virksomhed til virksomhed. Måske står I over for en organisations ændring som kræver refleksion og omstillingsparathed. Eller måske trænger I bare til et afbræk i hverdagen hvor formålet hovedsageligt er ”ryste sammen tur ”, og fokus på at styrke de sociale relationer. Uanset hvad målet er, er det vigtigt at jeres teambuilding aktivitet tilpasses jer behov, ønsker og mål. 

Vores teambuilding til virksomheder er bygget op omkring “brain games”, hvilket vil sige at I ikke er fysisk aktive, men derimod hovedsageligt bruger jeres hoved. Vores koncepter at til formal at teste og forbedre måden i kommunike på internt.

2. Engagerede instruktører

For at hvert event bliver en succes, er det helt afgørende at have de bedste instruktører, og derfor er dette et område vi har særligt stort fokus på. Vores instruktører er nøje udvalgt og er alle topengagerede! Vores instruktøres fornemste opgave er at sikre, at I bliver guidet igennem vores spil på bedst mulig måde. Ovenstående sikrer at Lockeds teambuilding til virksomheder er blandt landets bedste.

3. Sikkerhed

Der er absolut intet usikkert ved vores koncepter, så I kan være ganske trygge. 

Nogen mennesker synes teambuilding er fantastisk, men for andre kan det være ret så grænseoverskridende. For at det kan blive en god oplevelse for alle, er det vigtigt at instruktøren hele tiden sikre sig at alle er med, at de føler sig velinformeret og trygge.

4. "Ud-af-huset"-teambuilding

Vores koncepter er udviklet således at vi kan pakke dem i en af vores biler og komme ud til jer. Vi kan tilpasse os næsten alle lokationer, hvilket vil sige at vi kan afholde vores teambuilding til virksomheder i alt fra en stort lager til en lille tandlægeklinik. Det eneste vi har brug for at faktisk adgang til strøm.

Vores teambuilding er derfor ideel uanset om I ønsker en sammenholdsskabende oplevelse fredag efter fyraften, en sjov start på firmafesten eller noget helt tredje. 

5. Teambuilding er for alle

Alle skal kunne deltage i teambuilding aktiviteten. Det vigtigt at alle uanset personlighed og fysik får en succesrig oplevelse. Det er på den måde at teambuilding giver mening og bidrager med udvikling til medarbejderen, teamet og virksomheden.