71 99 53 65 KONTAKT@LOCKED.DK

Escape Rooms

Hvilket Escape Room vil du prøve først?

Vi tilbyder 3 forskellige Escape Rooms – vælg din favorit nedenfor:

Sabotage

Escape Room Jylland
  • Sværhedsgrad: 90% 90%
  • Scare Factor: 50% 50%
  • Teamwork: 70% 70%

 Max 5 personer (optimalt 2-4)

795 DKK

Baggrundshistorie:
“Året er 1943 – Dig og din frihedskæmper-gruppe er fængslet af den tyske værnemagt. I har dog bevidst ladet jer fange, idet I ønsker at få indsigt i tyskernes produktion af tungt vand, som bruges i fremstillingen af atomvåben. Jeres opgave er af destruere tyskernes beholdning af tungt vandet og efterfølgende flygte fra bunkeren hvor I er fængslet.

Kidnapped

Escape Room Jylland
  • Sværhedsgrad: 70% 70%
  • Scare Factor: 80% 80%
  • Teamwork: 70% 70%

Max 5 personer (optimalt 2-4)

695 DKK

Baggrundshistorie:
“En kidnapper holder dig og dit hold fanget. I er lænket i et kælderlokale og alt håb ser ud til at være ude. I opdager dog, at et af kidnapperens tidligere ofre har placeret små ledetråde, som kan hjælpe jer med at undslippe… men I har travlt, for i skal være ude inden kidnapperen kommer tilbage om præcis en time!”

Crime Scene

Escape Room Jylland
  • Sværhedsgrad: 80% 80%
  • Scare Factor: 70% 70%
  • Teamwork: 60% 60%

Max 5 personer (optimalt 2-4)

695 DKK

Baggrundshistorie: 
“Midtjyllands politi har i denne uge modtaget en anmeldelse vedrørende mistænkelig aktivitet samt et muligt kvindeskrig kommende fra en enlig mands lejlighed. Da politiet i øjeblikket efterforsker forsvindingen af en ung kvinde, har denne anmeldelse vakt særlig interesse. Jeres opgave er nu at foretage en hemmelig ransagning af mandens bopæl.”

Sværhedsgrad

Vores Escape Rooms er designet til voksne og er generelt svære (børn over 10 år kan dog godt deltage i følge med voksne). Det er desuden muligt at få ledetråde under spillet, hvilket sikrer, at alle får en god oplevelse.

s

Scare Factor

Vores Scare Factor indikerer hvor uhyggeligt et rum er. Alle vores Escape Rooms er lidt uhyggelige – alle kan dog deltage i rum med en Scare Factor under 80% hvorimod rum med en Scare Factor over 80% kun er for personer som kan lide gys og gru.

Teamwork

Samarbejde er nøglen til succes og en essentielt ting i alle vores Escape Rooms. Skalaen for Teamwork indikerer i hvor høj grad samarbejde er en nødvendighed for at gennemføre rummet. Generelt er det dog således at jo bedre en gruppe er til samarbejde jo bedre klarer de sig.